• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

16:10

"BOMBA" IZ HUMSKE, PARTIZAN "KRADE" POJAČANJE TOTENHEMU! Crno-beli našli KAPITALCA na Ostrvu!

Starsportphoto

Partizan

"BOMBA" IZ HUMSKE, PARTIZAN "KRADE" POJAČANJE TOTENHEMU! Crno-beli našli KAPITALCA na Ostrvu!

Podeli vest

Reprezentativac Obale Slonovače Ismaila Soro nalazi se na listi potencijalnih pojačanja Partizana

Ilija Stolica počeo je svoju "reformu" na klupi Partizana! Crno-beli su već angažovali dva pojačanja za poslednju liniju tima, do kraja prelaznog roka očekuje se dolazak makar jednog štopera, a sada se uprava beogradskog velikana okrenula ka "renoviranju" veznog reda. 

Kako prenosi portal "Football Scotland", Partizan želi da dovede Ismailu Sora. Reprezentativac Obale Slonovače nije u planovima trener Ejndža Postekoglua, te crno-beli žele da iskoriste situaciju i dovedu stamenog vezistu na jednogodišnju pozajmicu. Inače, reč je o fudbaleru za kog se pre nešto više od godinu dana interesovao Totenhem. 

Soro se najbolje snalazi na poziciji defanzivnog veznog, a zimus je bio na meti brojnih klubova iz MLS lige. Ipak, ostao je na Seltik Parku, ali je zbog promeljivih igara ispao iz rotacije. Čini se da više nije zainteresovan za ostanak u Škotskoj, a dolazak u Partizan bi mu garantovao minute, a verovatno i nastupe u Ligi Evrope. 

Podsećamo, u Humsku su do sada stigli Aleksandar Filipović i Zlatan Šehović, ali se već neko vreme radi na angažovanju ostalih igrača koji će kompletirati sastav crno-belih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 1 godinu

Da vas pitam jel ste vi svjesni svoje nesvesti .da li je moguće da ste tako da ne kazem šta .bomba koja crn bomba jel potpisao za grobare nije kad potpise onda je bomba a ovako je vaše lupetanje ko Maksim po diviziji. Šta kažete na listi želja i meni je Monika beli.na listi želja za seks napišite to ne bomba je na mojoj listi želja .

milan

pre 1 godinu

Sa čim krade alo pametni sa kikirikijem a kad lupite onda zaista lupite i ni manje ni vise nego Tottenem kao Nema drugi klubovi ni u engleskoj nigde koji ga žele a svi bolji i bogatiji od grobara a oni jure besplatno igrače ili minimalno da plate aj prekinite više da lupate ovakve stvari smešni ste zaista .ej on će ovde za kikiriki ili banana a neće u neki bolji klub.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija