• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

10:10

SCENA NIKOME NIJE PROMAKLA! Urošević OTKRIO zašto su se igrači Partizana POVUKLI sa ceremonije finala Kupa!

Starsportphoto

Partizan

SCENA NIKOME NIJE PROMAKLA! Urošević OTKRIO zašto su se igrači Partizana POVUKLI sa ceremonije finala Kupa!

Podeli vest

Defanzivac Partizana Slobodan Urošević igra petu sezonu u crno-belom dresu, a treću zaredom je ostao bez trofeja

Partizan je u finalu Kupa Srbije poražen od Crvene zvezde rezultatom 1:2, iako je bek kluba iz Humske uspeo da zatrese mrežu Milana Borjana.

Urošević je doneo izjednačenje Parnom valjku, ali je dvostruki strelac za srpskog šampiona Aleksandar Katai srušio snove o osvajanju bar jednog trofeja.

Po završetku večitog derbija jedan detalj privukao je pažnju javnosti, a to je situacija tokom Zvezdine proslave trofeja.

Levi bek Partizana je izašao na teren i pozvao Rikarda Gomeša i Bibarsa Natha da izađu sa istog. U intervjuu za B92, bivši igrač kruševačkog Napretka je progovorio o zbivanjima sa finala kupa:

- Da, znam, tako je ispalo jer je tako bilo snimljeno... Snimak zaista pruža dosta drugačiji utisak od onoga što sam ja hteo da uradim. Mi smo svi čestitali svakom članu Crvene zvezde, a čak se sa nekima od njih i privatno družimo. Svakome ponaosob sam čestitao na trofeju. To je sport, moramo da znamo da gubimo i dobijamo, ali pre svega da budemo u tim stvarima normalni. Iako vlada veliki rivalitet i sve što se van utakmica dešava - rekao je Slobodan Urošević.

Foto: Starsportphoto

Slobodan Urošević i Bibras Natho

Otkrio je potom šta se zapravo dogodilo:

- Prišli smo, čestitali svakome od njih i tu nema problema. Potom smo sačekali da ih proglase, dali im aplauz i to je to sa naše strane. Bilo bi možda neprirodno dok oni slave da mi stojimo tu, jer znamo kako kod nas stoje stvari, ali opet mislim da smo se poneli izuzetno fer. Svako od nas je, od igrača do trenera, odradio sportski to što smo imali - kaže Urošević i dodaje:

- Dogovor je bio ako ostajemo svi na terenu, nema istupanja, ali isto tako i ako se odlazi u svlačionicu, da odemo svi. Njih dvojica su ostali na terenu i ja sam samo prišao i rekao im da je cela ekipa krenula i da krenu i oni. Samo što sam ja stigao iz tunela i verovatno to rekao malo glasnije, ali ništa nije bilo zlonamerno i oni to znaju, tako da je sve u najboljem redu - objasnio je Slobodan Urošević za B92.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija