• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2022

19:08

FILIPOVIĆ OBEĆAVA TITULE! Samo nas POBEDE zanimaju!

partizan.rs

Partizan

FILIPOVIĆ OBEĆAVA TITULE! Samo nas POBEDE zanimaju!

Podeli vest

Defanzivac Partizana Aleksandar Filipović izjavio je danas za Tanjug da crno-beli moraju da osvajaju titule u domaćim okvirima i da je svestan da su to zahtevi jednog od dva najveća fudbalska kluba u Srbiji

Klub iz Humske pet godina nije bio prvak države, koliko traje dominacija večitog rivala Crvene zvezde.

- Partizan je veliki klub koji mora da osvaja titule, ja sam došao da to i ostvarim. Daćemo sve od sebe da to uradimo. I ja i cela ekipa imamo jasan cilj - izjavio je Filipović za Tanjug na druženju fudbalera Partizana sa navijačima crno-belih, koje je upriličeno ispred južne tribine stadiona u Humskoj.

Filipović je prethodne četiri sezone proveo u BATE Borisovu i nema problem da se nosi sa pritiskom.

- Pomaže mi puno iskustvo iz Belorusije, i BATE svake sezone ide na titulu, mislim da ću se uklopiti i da tu neće biti nikakvih problema - rekao je Filipović.

Foto: partizan.rs

Leskovčanin može da pokriva gotovo sve pozicije u defanzivnoj liniji tima, a sa novim trenerom Partizana Ilijom Stolicom sarađivao je u Voždovcu u sezoni 2016/17.

- Ja sam već sarađivao sa Ilijom Stolicom tako da znam zahteve i stil iigre, sve je u najboljem redu - istakao je bivši mladi reprezentativac Srbije.

U novu sezonu fudbaleri Partizana ulaze utakmicom prvog kola Superlige Srbije protiv Javora u Ivanjici u subotu (20.00).

- Sve zavisi od terena, videćemo kad odemo tamo. Možete da očekujete Partizan koji napada i koji ide na pobedu, jer samo nas pobeda zanima - izjavio je Filipović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija