• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2022

23:42

(ANKETA) PARTIZAN POSRĆE, STOLICA NE KRITIKUJE! Da li trener crno-belih treba da bude zadovoljan posle novog kiksa Partizana?

Starsportphoto

Partizan

(ANKETA) PARTIZAN POSRĆE, STOLICA NE KRITIKUJE! Da li trener crno-belih treba da bude zadovoljan posle novog kiksa Partizana?

Podeli vest

Prvo Niš, pa večeras novi kiks. Partizan posle gostovanja Radničkom nije uspeo da pobedi ni TSC, koji se baš isprsio na stadionu u Humskoj.

Crno-beli su bili toliko jalovi i neubedljivi da se stekao utisak da ne bi dali gol da se igralo bukvalno do sutra.

Trener Partizana Ilija Stolica posle utakmice nije bio nezadovoljan. 

- Falio nam je gol, kada je ovakav rezultat jasno je da nismo bili efikasni. Odigrali smo dobru utakmicu, bolje nego u Nišu i jasno je da napredujemo. Ne može da padne teret samo na Rikarda, nije učestvovao u trenažom procesu, bio je povređen. Traži sebe, ima zdravstvenih problema, dobro ga čuvaju i logično je da mu treba pomoć - rekao je Stolica. 

Anketa

Kakav je vaš utisak? Da li i vi isto kao i kao trener Partizana mislite da crno-beli napreduju?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 1 godinu

Ovaj Stolica je pristojan čovek. Vidio je da se ekipa trudila, ali nije išlo. Da je Stanoje na klupi, već bi bila pljuvačina po sudijama, po protivnicima, kako oni mogu da se bore protiv Partizana. Partizan je promenio igraće uveo mlade, treba vremena da se to skocka. Najbitnije za Partizan da dobro krene u Evropi, jer će ga to podići. Prošle godine Partizan je imao prenost u prvenstvu, ali zato kada su ih nalupali u Evropi raspad sistema. Pošto se za mnogo klubova otvaraju šanse dogodine u Evropi, ove godine će biti klanje za bodove.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija