• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

23:10

OHRABRUJUĆE REČI NA RASTANKU! Holender se OPROSTIO od Partizana!

Partizan

OHRABRUJUĆE REČI NA RASTANKU! Holender se OPROSTIO od Partizana!

Podeli vest

Mađarski reprezentativac Filip Holender oprostio se od Partizana

Nakon dve godine Filip Holender napustio je Partizan. Mađarski reprezentativac prethodne sezone, ali i na startu ove nije dobijao mnogo prostora u taboru crno-belih što ga je nateralo na promenu sredine. On je nedavno promovisan u Vašašu, a Partizan ga je pustio bez obeštećenja

Došao je ofanzivac sa velikim očekivanjima na crno-belu stranu Topčiderskog brda, ali je samo u prvoj sezoni uspeo da opravda očekivanja. Iako u drugoj godini nije dobijao mnogo prostora, Holender je značajno opao sa formom, ali na rastanku nije bilo teških reči. 

- Koliko god je bilo teško i naporno, jer je u klubu kao što je Partizan konstantan pritisak, bilo mi je prelepo sa jedne strane… Zahvalan sam Bogu na prilici što sam mogao da igram za tako jedan veliki klub i delim svlačionicu sa velikim igračima, sjajnim trenerima, svima kojima je Partizan u srcuŽelim da pohvalim sve do jednog koji se ne vide, a koji su bili tu uz nas, koji su mi pomogli, pored svih saigrača i trenera: fizioterapeuti, ekonomi, doktori, svi zaposleni u Sportskom centru „Partizan-Teleoptik“. Za mene je to bilo jedno lepo životno iskustvo i lep period - rekao je Holender za zvaničan sajt Partizana. 

Foto: Starsportphoto

Na kraju, novi fudbaler Vašaša poželeo je sreću Partizanu i istkao da će, bez obzira na sve nedaće u Humskoj, sve doći na svoje mesto. 

- Svi koji me poznaju, znaju koliko sam zahvalan za sve i bio presrećan što sam mogao da sa svim tim ljudima živim i radim. Partizanu, navijačima i igračima želim sreću i verujem i želim da se što pre vrate na prave staze. Verujem da, šta god je trenutno, sve će doći na svoje mesto. Nadam se, navijam i uvek ću dolaziti na stadion sa svojom porodicom, kad god budem u prilici i to je nešto što će ostati tako do kraja mog života. Još jednom hvala i napred Partizan – istakao je Filip Holender.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija