• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2022

16:00

GROBARI, POŽURITE! Partizan PUSTIO ulaznice za AEK! Evo kako možete do njih!

FK Partizan

Partizan

GROBARI, POŽURITE! Partizan PUSTIO ulaznice za AEK! Evo kako možete do njih!

Podeli vest

Crno-beli u četvrtak igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za drugo po jačini UEFA takmičenje protiv AEK-a iz Larnake

Kiprani su prvi meč rešili u svoju korist rezultatom 2:1, dok će Partizan u četvrtak od 21 čas pokušati da nadoknadi minus i prođe u plej-of na megdan ukrajinskom Dnjipru.

U Humskoj su, u međuvremenu, odredili cene ulaznica za revanš sa AEK Larnakom.

One iznose, po sektorima:

Cene su 800 dinara za južnu i severnu, po 1.000 za istočnu i bočne delove zapadne tribine, dok je za centralno mesto na istom delu stadiona potrebno izdvojiti 1.200 dinara. Pozicije u ložama koštaju 3.000 (istok) i 5.000 dinara (zapad).

Ulaznice je moguće nabaviti posredstvom sajta  www.ticketline.rs (uz mogućnost on line plaćanja karticama i dobijanja PDF ulaznice), na blagajnama stadiona Partizana (od ponedeljka, od deset do 18 časova), u prodavnici Tiketlajna na Novom Beogradu (prizemlje Tržnog centra Novi Merkator, Bulevar umetnosti 4, od deset do 18 časova) i na Voždovcu (Tržni centar „Stadion“, Zaplanjska 32, od deset do 21), kao i uplatom na račun i preuzimanjem plaćenih ulaznica na blagajni broj 1 stadiona crno-belih na dan utakmice, u periodu od deset do 21 čas.

Foto: FK Partizan

fudbaleri Partizana

U četvrtak će se ulaznice prodavati isključlivo na blagajnama stadiona u Humskoj 1.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Crno-beli podsećaju da za revanš sa Kipranima važe sezonske ulaznice koje je moguće i dalje kupiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija