• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

15:35

ILIJA STOLICA ZAVAPIO ZA POJAČANJIMA! Uprava se pokrenula, završava posao sa Nikolom Čumićem

Partizan

ILIJA STOLICA ZAVAPIO ZA POJAČANJIMA! Uprava se pokrenula, završava posao sa Nikolom Čumićem

Podeli vest

Partizanu gori pod nogama, trener Ilija Stolica je zavapio za pojačanjima, pa uprava kluba pokušava da vrati Adema Ljajića, ali i da završi posao sa Nikolom Čumićem

Partizan večeras u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (21.00) juri minus iz prvog meča u Larnaki (1:2), kada je Ilija Stolica poručio da su mu potrebna pojačanja.

Čumić u Partizanu

Kako prenosi Mozzartsport posao sa Nikolom Čumićem trebalo bi uskoro da bude završen nakon višenedeljnih pregovora. Čelnici Parnog valjka uspeli su da se dogovore sa fudbalerom, pošto je odmah pokazao želju da dođe u Humsku, a po svemu sudeći su pronašli rešenje i sa Olimpijakosom. Nikola će se staviti na raspolaganje crno-belima do narednog leta, a onda će se vratiti u Olimpijakos, s kojim ima ugovor do juna 2024.

Krilni napadač će doći svakako, bez obzira na ishod kvalifikacija za Ligu Evrope ili kasnije Lige konferencije. Olimpijskoas nije ni licencirao fudbalera za UEFA takmičenja. Zato je i nagovešteno kako bi Ilija Stolica mogao da ga ima u kadru već sledeće sedmice.

Foto: Starsportphoto

Nikola Čumić

Treba nam više opcija na svakoj poziciji, čeka nas veliki broj utakmica tokom jeseni, a splet dosta okolnosti je doveo do ove situacije. Ne smemo da klonemo duhom, moramo da prionemo na posao i već na sledećoj utakmici eliminišemo ekipu AEK-a, a put ka Evropi može da bude prekretnica ove sezone - kazao je Stolica pre nedelju dana i naterao upravu da reaguje. 

Takođe, jedan od najtalentovanijih izdanaka omladinske škole Partizana u 21. veku Adem Ljajić želja je crno-belih. Već su napravljeni  konkretni koraci i Ljajić bi uskoro kao slobodan igrač mogao da se vrati u Humsku.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija