• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

23:19

(ANKETA) DA LI JE SAMO STOLICA KRIV!? Navijači su BESNI na UPRAVU i IGRAČE!

Starsportphoto

Partizan

(ANKETA) DA LI JE SAMO STOLICA KRIV!? Navijači su BESNI na UPRAVU i IGRAČE!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana eliminisani su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Remi sa AEK-om, eliminacija u Ligi Evrope, a onda i otkaz Iliji Stolici. Turbulentno je bilo u Humskoj u poslednjim satima i čini se da situacija neće biti daleko bolja u budućnosti. Navijači su besni, a mi Vas pitamo da li je samo doskorašnji strateg kriv za loše rezultate!?

Anketa

Uoči večerašnje revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i AEK Larnake, ali i tokom iste, u Humskoj navijači crno-belih sa južne i istočne tribine složno su tražili odlazak aktuelne uprave na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem.

Pristalice Partizana nezadovoljne su izdanjem ekipe na početku sezone pošto je tim Ilije Stolice u četiri kola Superlige osvojio pet bodova i zaostaje sedam bodova za liderom i aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 1 godinu

Све док на челу Партизана буде седео салонски комуниста са кубанским томпусом, партизановац по потреби а црногорац по убеђењу, главнокомандујући Партизанове пропасти био је - биће- и остаће друг Вучела! Од Партизана су направили мали ловћенац!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija