• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.08.2022

16:57

SRAMNO!  Žena kapitena Partizana dobila JEZIVE UVREDE I PRETNJE na društvenim mrežama!

Starsportphoto

Partizan

SRAMNO! Žena kapitena Partizana dobila JEZIVE UVREDE I PRETNJE na društvenim mrežama!

Podeli vest

Ispadanje Partizana iz kvalfikacija za Ligu šampion još uvek je glavna tema

Igrači Partizana odigrali su nerešeno protiv AEK-a (2:2) i tako nisu uspeli da izbore plej-of kvalfikacija za Ligu Evrope.

Nakon meča bilo je dosta neprijatnih scena na stadionu Partizana, a odmah nakon toga smenjen je i trener crno-belih Ilija Stolica.

Nisu samo fudbaleri crno-belih bili na udaru nezadovoljnih navijača, uvredljive komentare na društvenim mrežama dobila je i supruga kapitena Partizana Slobodoana Uroševića, Iva.

Iva je na društvenim mrežama podelila poruke veoma uvredljivog sadržaja, među kojima je biloi pretnji, a za osobu koju je je vređala imala je jasnu poruku.

- Sva sreća pa sam jedna voljena i maksimalno zaštićena osoba pame ovakve stvari ne mogu pogoditi previše, ali na ovo ne treba da se ćuti. Ovakve osobe treba pokazati javno - napisala je ona. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija