• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2022

22:40

TEŠKI DANI SU IZA NAS, NADAMO SE BOLJIM VREMENIMA! Oglasio se HEROJ Marković nakon GOLA ZA POBEDU!

Starsportphoto©

Partizan

TEŠKI DANI SU IZA NAS, NADAMO SE BOLJIM VREMENIMA! Oglasio se HEROJ Marković nakon GOLA ZA POBEDU!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su večeras Mladost GAT u Novom Sadu 1:0 u utakmici šestog kola Superlige Srbije

Crno-beli su upisali trijumf na debiju novog trenera Gordana Petrića, ali su do bodova stigli tek u 90+5. minutu pogotkom Svetozara Markovića i sprečili novi neuspeh, uprkos prilično lošoj igri. Heroj  pobede nakon meča istakao je da je ovaj gol od ogromnog značaja za celu ekupu nakon teškog perioda. 

- Nemam mnogo toga da kažem, osim da svi znaju koliko nam je bila potrebna ova pobeda. Teški su dani iza nas, nadam se da će ovo biti prekretnica i da ćemo se polako vratiti tamo gde i pripadamo. Koliko mi je bilo teško zbog pogotka sa Kipranima i utakmice koju je tada trebalo da dobijemo, toliko smo sad dobili infuziju samopouzdanja. Nadamo se svi boljim danima - rekao je Marković. 

Foto: Starsportphoto©

Podsećamo, Partizan je u četvrtak ispao iz kvalifikacija za Ligu Evrope nakon čega je smenjen Ilija Stolica. Crno-belima je trijumf u Novom Sadu prvi nakon pet mečeva bez pobede u svim takmičenjima. Velikan iz Humske već zaostaje sedam bodova za ljutim rivalom Crvenom zvezdom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija