• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

10:48

AKO SAM KONOBAR ONDA NEKA BUDEM DO KRAJA! Srbin iz HAMRUNA ubeđen u USPEH protiv Partizana!

Starsportphoto©

Partizan

AKO SAM KONOBAR ONDA NEKA BUDEM DO KRAJA! Srbin iz HAMRUNA ubeđen u USPEH protiv Partizana!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 čas dočekuju Hamrun u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija

Fudbaleri Hamruna najveće su iznenađenje dosadašnjeg dela kvalifikacija za Ligu konferencija. Ekipa sa Malte je do sada eliminisala tri favorita, a sprema se i za četvrtog - Partizan! Sa velikim samopouzdanjem doputovali su u Beograd gde ih očekuje duel sa crno-belima, a srpski vezista iz tabora gostiju Ognjen Bjeličić najavio je sutrašnji duel. 

- Ulazimo u meč u ulozi autsajdera, kao u prvom, drugom i trećem kolu. Možda u Partizanu misle da će nas lako pobediti, ali verujem da neće. U dosadašnjem delu kvalifikacija smo pokazali da možemo da se nosimo sa ekipama kao što je Partizan. Već smo ispisali istoriju malteškog fudbala, tako da ulazimo rasterećeno u ovaj duel. Pritisak je na strani protivnika - rekao je Ognjen Bjeličić za "Sportski žurnal". 

Foto: Starsportphoto©

Srpski vezista je prošao kroz omladinsku školu Crvene zvezde, što automatski znači da će imati dodatni motiv protiv najvećeg rivala. Ipak, Bjeličić ističe da je glavni cilj da Hamrun pokaže da Partizan nije toliko bolji koliko se čini na prvi pogled. 

- Pogledao sam dva poslednja meča, protiv AEK-a i Mladosti. Individualni kvalitet igrača je na visokom nivou, ali mi deluje da ne ne igraju timski. Rikardo je opasan kad se nađe u kaznenom prostoru, veoma dobro se kreće i odličan je u igri glavom. Pored njega ističe se Dijabate, sjajan na prethodnim utakmicama. Ako zaustavimo njih dvojicu imamo velike šanse da prođemo dalje - jasan je vezista Hamruna. 

Ognjen Bjeličić ističe da svi moraju sa mnogo respekta da igraju protiv timova sa Malte budući da su u prošlosti zaslužili poštovanje zbog rezultata koje su postigli. 

- Čitao sam komentare uoči tog meča, ljudi su zaista pisali nebuloze: „Konobari sa Malte dolaze u Niš“. Dobra je šala, ali daleko od istine. Konobari igraju egal sa Volfzbergerom u Austriji i izbace Radnički. Nisu svesni da se i na Malti igra evropski fudbal. Kad pobedimo onda nas tapšu po ramenima i govore „svaka čast“. Nemojte onda „svaka čast“ posle dobrog rezultata. Ako sam konobar sa Malte, neka ostanem to do kraja - podvukao je Bjeličić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija