• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2022

10:01

PARTIZAN PROTIV MALTEŽANA ZA SLAMKU SPASA! Evo gde možete da gledate uživo TV prenos!

Starsportphoto©

Partizan

PARTIZAN PROTIV MALTEŽANA ZA SLAMKU SPASA! Evo gde možete da gledate uživo TV prenos!

Podeli vest

Pokušaće Partizan iz drugog pokušaja da se dočepa Evrope! Do Lige konferencija može stići preko Malte, čiji će se predstavnik Hamrun u četvrtak uveče suprotstaviti klubu iz Humske

Kada je reč o prenosu, gledaoci će moći dešavanja sa stadiona u Humskoj da prate na na prvom programu RTS-a, kao i na Areni sport Premium 1. 

Eliminacija od AEK-a označila je utakmicu Partizana i Hamruna kao "meč sezone" za crno-bele!

Foto: Starsportphoto

 

Beogradski velikan želi u Evropu, a na putu četi Gordana Petrića stoji malteški predstavnik koji je u prva tri kola režirao velika iznenađenja.

Ipak, svima u Humskoj je jasno od kakvog je značaja duel sa Hamrunom! Pobeda protiv Mladosti nije mnogo popravila raspoloženje u crno-belom taboru, a ova bi definitivno mogla...

Čini se da je Petrić blizu odluke da napravi samo jednu izmenu u poređenju sa početnih 11 iz revanša sa Kipranima


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija