• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2022

11:22

LESOR PRESREĆAN! Progovorio o ugovoru, pa poručio: Odavno nisam osetio ovako nešto!

Starsportphoto

Partizan

LESOR PRESREĆAN! Progovorio o ugovoru, pa poručio: Odavno nisam osetio ovako nešto!

Podeli vest

Nisu dobili nove ugovore u Partizanu košarkaši Nemanja Dangubić, Rade Zagorac i Dalas Mur, ali Matijas Lesor ne krije zadovoljstvo što on jeste

Lestor je istakao na prvom treningu u novoj sezoni da je srećan što se čitav posao okončao njegovim povratkom u Beograd.

- Moje pređašnje iskustvo mi govori da je sve moguće u ovom sportu. Lično sam želeo da ostanem u klubu, a načuo sam da Partizan takođe želi da me vrati i za ovu sezonu. Međutim takve stvari su mi se dešavale i ranije pa nikada nije stigao ugovor, ali sada je Partizan napravio konkretne korake i to je to, vratio sam se. Dobio sam ono što želim, drago mi je što sam ovde, a i klub je dobio ono što je želeo. Svi smo srećni i to je najbitnije. Sada smo svi spremni za rad", rekao je Lesor za Mozzart Sport.

Foto: Starsportphoto

 

Crno-beli su zvanično počeli pripreme za novu sezonu u ponedeljak, a ciljevi su uvek visoki kada je Željko Obradović na klupi. Svestan je toga i Francuz koji će ponovo deliti minutažu sa Balšom Koprivicom na poziciji centra.

- Svi su stigli na prvi trening raspoloženi, spremni za rad. Izgleda mi kao da smo imali produktivno leto, trenirali smo, ali smo proveli vreme sa porodicama što je jako bitno. Napunili smo baterije i krećemo u nove izazove. Uzbuđeni smo što ćemo igrati na najvišem nivou".

Pošto Lesor spada u grupu povratnika, bio je voljan da prokomentariše novopridošle košarkaše. Među njima su Džejms Naneli, Dante Egzum, dok je Joanis Papapetru sa reprezentacijom Grčke. Redove Partizana je pojačao i Danilo Anđušić, dobro poznato lice u Partizanu,

- Doveli smo nove momke sa iskustvom, moramo još da se upoznamo i da vidimo kako ćemo izgledali na parketu, ali mi baš izgleda dobro na prvi pogled! Igram već 10 godina i odavno nisam osetio ovakvo raspoloženje pred sezonu, posebno kod navijača. Čini mi se da će na svakoj utakmici biti prepuna dvorana, jedva čekam da vidim kako će sve izgledati- završio je Lesor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija