• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2022

12:15

NATHO HVALI TRENERA PETRIĆA I PORUČUJE PRED DERBI: Naš stadion, naša podrška i naš tim! Hajde da pobedimo Zvezdu!

Starsportphoto

Partizan

NATHO HVALI TRENERA PETRIĆA I PORUČUJE PRED DERBI: Naš stadion, naša podrška i naš tim! Hajde da pobedimo Zvezdu!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da veruje u pobedu na predstojećem meču protiv Crvene zvezde u 9. kolu Superlige Srbije.

Partizan je u Kragujevcu pobedio Radnički 1:0 u 8. kolu SLS, a jedini gol na utakmici postigao je Natho u 88. minutu.

- Utakmica je bila veoma teška, bilo je izuzetno toplo, a teren je bio suv, nisu ga nakvasili vodom, te se lopta jedva kretala. I u prvom poluvremenu smo stvarali šanse, imali smo dve dobre, nismo postigli gol, ali smo pobedili na kraju. Nismo dobro počeli sezonu i svaka pobeda nam daje više samopouzdanja i gura nas napred - rekao je Natho za zvanični sajt kluba.

Foto: Starsportphoto

 



Izraelski fudbaler je odigrao svih 90 minuta na ovom meču.

- Trener Gordan Petrić je promenio formaciju na poslednjem meču i to je sve vratilo u normalu. Igramo kako trener kaže i misli da treba, a ta formacija koju on odredi je najbolja za nas, a kada pobedimo, onda je ta promena i dobra odluka - kazao je Natho.

"Crno-beli" će u sredu od 20 sati na svom terenu igrati "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom.

- Sledeća utakmica je derbi, svako zna šta znači derbi - to je jedan drugačiji meč u odnosu na druge duele. Takođe, najvažniji meč za navijače. Pokušaćemo da damo najbolje, da damo sve od sebe. Verujem u naš tim, nadam se da će sreća biti na našoj strani i da ćemo pobediti! Naš stadion, naša podrška i naš tim! Hajde da igramo fudbal i pobedimo u derbiju.

Foto: Starsportphoto

 



Na ovom meču za Partizan je debitovao Hamid Traore.

- Dobili smo Traorea, jednog jakog igrača sredine terena, kakav nam je i bio potreban. Nadam se da će nam on pomoći da budemo bolji, a mi ćemo pokušati da mu pomognemo da se uklopi brzo i postane deo tima. Juče je bio težak meč, loš teren, protivnički tim je dobar i veoma sam srećan zbog rezultata - istakao je fudbaler Partizana.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija