• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2022

12:43

Dan D za Partizan!  PADA ODLUKA - Mijailović ili Vučelić?!

Starsportphoto©

Partizan

Dan D za Partizan! PADA ODLUKA - Mijailović ili Vučelić?!

Podeli vest

Došao je i taj dan kada će JSD Partizan dobiti novog predsednika, pošto će od 17.00 biti održana Izborna skupština

Za i te kako odgovornu funkciju boriće se dvojica kandidata: Dosadašnji predsednik i prvi čovek Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić, a nasuprot sebe imaće predsednika Košarkaškog kluba Partizan Ostoju Mijailovića.

Poznato je da oni nisu u najsjajnijim odnosima, a među njima već duže vreme postoje nesuglasice! Poslednji se oglašavao Mijailović najavljujući kandidaturu za predsednika SD Partizan kritikama na račun Vučelića i aktuelnog rukovodstva, ali je istakao i da njega podržava 70% klubova.

- Meni ne treba nova funkcija, već želim da stabilizujem sportskom društvo i manjim klubovima, koji ne mogu da dođu do finansija, pomognemo da se takmiče. SD Partizan je upravu izabralo pre sedam godina, a mandat traje četiri godine. Tri godine smo bez izabrane uprave. Za to vreme je infrastruktura urušena do te mere, da će reflektori pasti nekome na glavu- rekao je Mijailović i dodao:

Foto: printscreen

 

- Dugovi su nenormalno veliki. Klubovi koji bi trebalo da imaju benefite od stadiona, nemaju uslove za rad. Još malo će zmije da se usele, ako ovako nastave da rade. Dok oni drže svoje fotelje, prave lične priče, u SD Partizan nema nikoga. SD Partizan je vlasnik celokupne imovine nad stadionom.

Ovog ponedeljka dobićemo odgovor sa kim na čelu će dalje krenuti crno-bela sportska porodica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija