• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2022

17:11

OVO RUKOVODSTVO JE TRI GODINE BESPRAVNO U SPORTSKOM DRUŠTVU! Ostoja Mijailović pred skupštinu: Želim da većina odluči, a ne manjina! (VIDEO)

printscreen

Partizan

OVO RUKOVODSTVO JE TRI GODINE BESPRAVNO U SPORTSKOM DRUŠTVU! Ostoja Mijailović pred skupštinu: Želim da većina odluči, a ne manjina! (VIDEO)

Podeli vest

Danas će JSD Partizan dobiti novog predsednika na sednici izborne skupštine

Za i te kako odgovornu funkciju u JSD Partizan boriće se dvojica kandidata. U pitanju su dosadašnji predsednik i prvi čovek Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić, a nasuprot sebe imaće predsednika Košarkaškog kluba Partizan Ostoju Mijailovića.

Prvi čovek KK Partizan, Ostojan Mijaliović stigao je na sednicu, a dočekan je aplauzom prisutnih

Pred njenu održavanje dao je izjavu za medije.

- Pre svega želim da ovo protekne u jednom miru i duhu Partizana. Ova sednica je morala da se dogodi.Ova vanredna koju smo mi zakazali, skupština nije zakazana čak pet i po godina.

Dodao je da mu je žao što mediji ne prisustvuju sednici.

- Zaista mi je žao. Ako dođe danas do toga da oni opstruišu ovu sednicu, zakazaćemo novu koja će biti otvorena za javnost. Vi trebate da bude prisutnii danas, statut su pisali oni, svako bi trebalo da pročita i da se informiše kako se bira upravni odbor i njen predsednik. Ne vidim razlog zašto bi javnost bila uskraćena za ovo. S druge strane organizatori uopšte nisu obavestili javnosti - rekao je Ostoja Mijailović.

Prvi čovek KK Partizan istakao je da je sadašnje rukovodstvo sportskog društva bezpravno gotovo tri godine na svojim funkcijama.

- Javnost treba da je mandat rukovostvu koje danas treba da bude izabrano traje četiri godine. Ovo rukovodstvo je dobilo mandat 2015. godine, oni su bezpravno u sportskom društvu već gotovo tri godine. Ja želim da se reši to na najbolji način, da većina odluči, a ne manjina - rekao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija