• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2022

11:40

ILIEV SE OGLASIO I SVE OTKRIO: Pirlo je hteo u Partizan... Sve ću reći ako me neko pecne!

Starsportphoto

Partizan

ILIEV SE OGLASIO I SVE OTKRIO: Pirlo je hteo u Partizan... Sve ću reći ako me neko pecne!

Podeli vest

Doskorašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev kaže da pregovori sa Andreom Pirlom nisu bile samo spekulacije

Ivica Iliev je za Arenu potvrdio da je razgovoarao sa italijanskim stručnjakom i otkrio detalje.  Pirlo bio blizu da sedne na klupu crno-belih.

Pirlo bio blizu Partizana

- Sedeo sam sa njim i čovek je hteo za pet puta manje novca nego što je dobio u Turskoj. I njega je to zaintrigiralo, oduševilo i želeo. I to je trajalo 10-15 dana dok se sve lomilo. Dolazilo se do najsitnijih detalja - otkrio je Iliev.

Bivši sportski direktor Partizana nije želeo da otkrije zbog čega je napustio klub iz Humske.

- Dao sam reč da tu temu neću počinjati dok mene neko ne pecne, onda ću reći sve, naravno. Do tada neću. Odluka je bila moja. Ne kajem se. Ponovo bih isto uradio. Morate da zaštite svoj autoritet. Ne bih toliko dugo izdržao na funkciji sportskog direktora Partizana da sam bio potrčko. Želeo sam da snosim odgovornost pozicije i funkcije, zato sam uvek govorio kako vidim tim. Zato mi je drago što je velika većina bila uvek u kontri sa mnom. Većina je uvek drugačije videla svakog fudbalera kojeg sam doveo. Šta da kažem, neravnopravna borba, jači sam od svih njih.

Foto: Starsportphoto©

 

Iliev je proičao o tome kako je doveo Leonarda, a da je mogao u tom prelaznom roku da uzme – Kangu.

- Dobio sam poruku dok sam bio u kolima na Košutnjaku. Uzimam telefon i puštam video klip od 30 sekundi. Vozio sam i pitao sam se da li je moguće da ovog mogu da dovedem. Tog što mi je poslao klip pitao sam da li bi Leonardo došao za 10.000 mesečno. Naravno da je došao za mnogo više, ali tako sam počeo. Kako je došlo do toga? Meni je pre Zvezde bio ponuđen i Kanga, a ljudi treba da znaju da Zvezdi i Partizanu nude identične igrače. Tražili smo ko je Leonardov agent i kada smo došli do njega rekao nam je: „Da li ste normalni? Za vas je Kanga“. Veoma poštujem Kangu, odličan je igrač, ali vidi se jasna razlika u kvalitetu te dvojice igrača.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija