• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2022

15:25

RIKARDO OTVORIO DUŠU PORTUGALCIMA! Niko ne može da me plati kao Partizan!

Starsportphoto

Partizan

RIKARDO OTVORIO DUŠU PORTUGALCIMA! Niko ne može da me plati kao Partizan!

Podeli vest

Napadač Partizana Rikrardo Gomeš ističe da je veoma zadovoljan finansijskim uslovima koje je dobio u Beogradu i da nema nameru da se seli

U intervjuu za portugalski Zero Zero ljubimac Grobara je otkrio da je imao dve zanimljive ponude iz Grčke proteklog leta.

- Imao sam ponudu Panatinaikosa na kraju prošle sezone, a AEK me je tražio na kraju letnjeg prelaznog roka. Ipak, na neke stvari nisam mogao da utičem, Partizan i AEK se nisu dogovorili i ja sam u potpunosti ok sa tim. Šta god da treba da se dogodi, dogodiće se bez pritiska i stresa- rekao je Gomeš.

Foto: Starsportphoto

 

Izgleda da niko nije uspeo da udarnoj igli Partizana izjednači prihode koje ima u Humskoj, pa ni timovi iz Portugala.

- Teško da će se to desiti jer mislim da timovi iz Portugala ne mogu da mi ponude finansijske uslove kao Partizan. Nisam želeo da idem u Saudijsku Arabiju jer bi to značilo da moja porodica mora da ide u Portugal - poručio je Gomeš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija