• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2022

23:27

NEMAMO TRENING! Željko Obradović o razlozima poraza protiv Valensije! SAMO 23 SRAMNA SKOKA, DEKONCENTRACIJA...

Starsportphoto©

Partizan

NEMAMO TRENING! Željko Obradović o razlozima poraza protiv Valensije! SAMO 23 SRAMNA SKOKA, DEKONCENTRACIJA...

Podeli vest

Košarkaši Partizana izgubili su od Valensije 96:100 u 11. kolu Evrolige.

Trener crno-belih Željko Obradović na pres konferenciji prvo je odgovorio šta se dešava sa ekipom, jer ne izgleda kao pre dve nedelje, dekoncentrisana i bez energije.

- Razlog je jedan jedini, nemamo trening. Lesor nije trenirao imao bol u laktu, ali tražio da bude u timu, uvek su nam odsutna dva ili tri igrača. Smailagić protiv Zvezde tražio da igra na svoju odgovornost posle povrede prsta u Barseloni, a posle Zvezde se razboleo i ja ga od tada nissam video. Od 23 sramna skoka Lesor je imao 10 skokova a svi ostali 13. Eto toliko nam on znači. Dekoncentracija, skokovi ispod našeg koša, izgubljene lopte, igralo se u nekim trenucima stihijski... Borili smo se, a oni su bili više koncentrisani i to je presudilo - rekao je Obradović posle utakmice.

Predstoji serija teškh utakmica, da li ćete imati više igrača na raspolaganju?

- Nema ko Balša i Avramović su napolju, Smailagić nemam pojma... Utakmica je bila kakva jer bila ponovo smo u nekim trenucima igrali jako dobro, ali smo ekipa kojoj je lako da pravi greške u seriji... Da li sam zabrinut. Jesam zbog zdravstvene situacije, a sa druge verujem da ova ekipa ima kvalitet. Moramo da zbiojemo redove i malo popravimo neke stvari. Idu Budućnost pa Zvezda.

Foto: Starsportphoto©

Zašto je ekipa bila bez energije i odigrala tanko u odbrani bilo je sledeće pitanje?

- Valensija je mnogo ozbiljna ekipa, sa kvalitetnim pojednicima, igrali smo sa ogromnom energijom, a onda je nestala. Na kraju krajeva utakmicu odlučuju male stvari nije bilo želje koja nije dovoljna ne za Evroligu nego za bilo kakvu utakmicu. Nije lako kad na treningu nemam izmenu. Panter i Egzum bili optertećeni faulovima, treba da izanalizarmo, da vidimo i gde ja kao trener grešim...

Šta se dešava sa Anđuđićem, povreda neka ili...?

- Ne, on je zdrav. Dante Egzum je dobio udarac, natekao mu je lakat. Ostali, svi, neki sitni mali problemi, ali tako je uvek. Trebaće nam energija, ali ne na mahove, nego tokom cele utakmice. Zahvalio bih se još jedanput navijačima koji su kao i uvek fantastično bodrili od početka do kraja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Volim crno bele

pre 1 godinu

Ma sram te bilo.Prestani vise kukati i kao papagaj ponavljati,nemamo trenig,nemamo trenig……Pa sto nemas?Sto si to dozvolio?Na zadnji 7-8 konferencija za stampu i pre i posle utakmice ko pokvarena ploca,nemamo trenig nemamo trenig….

ratko

pre 1 godinu

kupite jos jednog jakog visokog centra i jednog pravog peja nemate dovoljno igraca. sa toliko se ne moze igrati na toliko frontova,kraj AMIN

Jelenko

pre 1 godinu

Partizan nema trenera i to je glavni problem.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija