• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2023

17:21

ALBERT NAĐ OTKRIO ZBOG KOGA JE POLUDEO U AVIONU! Hteo sam da ga bacim sa 10.000 metara! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

ALBERT NAĐ OTKRIO ZBOG KOGA JE POLUDEO U AVIONU! Hteo sam da ga bacim sa 10.000 metara! (VIDEO)

Podeli vest

Pomoćni trener crno-belih i nekadašnji proslavljeni fudbaler Albert Nađ gostovao je u Partizanovom podkastu.

Na početku razgovora Nađ je otkrio kako je izgledalo njegovo upoznavanje sa Gordanom Petrićem davne 1991.

- Prvi put sam sreo Gordana kada sam priljučen iz omladinaca sa šesnaest godina u prvi tim Partizana pod komandom Ivice Osima. Kada vratim vreme, i tada mi je Gordan izgledao još opasnije i ozbiljnije, jer je bio mnogo viši i krupniji od mene. Međutim, igrali smo dve godine zajedno, tako da smo se i bolje upoznali. Za njega mogu reći da je oduvek bio staložen po karakteru, dok je moj energični temperament već svima poznat.

Nađ je istakao koliko je trening važan u njegovoj fudbalskoj filozofiji:

- Sam trening mora da bude na jednom visokom nivou, jer kako treniraš tako ćeš i igrati utakmicu posle. Ako želiš da igraš agresivno onda moraš i na treningu da budeš agresivan. Ako želiš da imaš jake duele, onda i na tom istom treningu moraš da imaš pođednako jake duele. To je filozofija koju sam prihvatio od starijih kolega i trenera koji su me trenirali!

Shodno obavezama koje očekuju Partizan, Albert Nađ je izneo i svoja očekivanja pred evropske duele, ali i večiti derbi koji je pred nama početkom marta.

U sklopu svoje biografije, takođe je govorio i o vanvremenskim temama kao što je ulazak crno-belih u Ligu Šampiona u koji mnogi tada nisu verovali. Prisetio se i kako je reagovao kada mu je popularni komentator Predrag Strajnić rekao da ne očekuje da će crno-beli napraviti podvig u Engleskoj i izbaciti favorizovani Njukasl:

- Nikada ne mogu da sumnjam u Partizan, jer ga volim, život bih dao za Partizan - podvlači Nađ i nastavlja:

- Mene je ta sumnja jako pogodila i da sam mogao da otvorim prozor u avionu u tom trenutku mislim da bih ga izbacio sa 10000 m dok smo leteli. I tada sam mu rekao, ako pobedimo, plaćaš piće celom avionu, a ako izgubimo ja plaćam večeru za ceo avion!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija