• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.02.2015

15:00

ANA UZIMA I OSTAVLJA Švajniju ističe rok trajanja, koliko još vremena ima?

Tenis

ANA UZIMA I OSTAVLJA Švajniju ističe rok trajanja, koliko još vremena ima?

Podeli vest

Ana i Bastijan su "preživeli" večite skeptike, koji im nisu davali više od dva do tri meseca, drugi navijaju da lepa teniserka obori rekod od godinu dana, a ima i onih koji veruju da bi mogli da završe u braku


Ana Ivanović je među najlepšim teniserkama sveta, te ne traba poseban razlog da bude u centru pažnje gde god da se pojavi. Javnosti je posebno interesantan njen ljubavni život, a što o njemu manje govori, to je više intriga.

Ana ćuti, a fotografije pričaju za sebe. U svakom slučaju, ne može da fukcioniše bez ljubavi, ali nikako da se skrasi, pa su joj ljubavne veze uglavnom kratkog daha. I uglavom je Srpkinja bi ta koja je ostavljala muškarce. 

Trenutno lepa Beograđanka uživa s asom Bajerna iz Minhena Bastijanom Švajnštajgerom. Uveliko traju opklade koliko će trajati ova veza, pošto nikako da pronađe formulu za uspešnu vezu. "Preživeli" su večite skeptike, koji im nisu davali više od dva do tri meseca,  drugi navijaju da lepa teniserka obori rekod od godinu dana, a ima i onih koji veruju da bi mogli da završe u braku.

Jedno je sigurno, Ana i Bastijan, koji je zbog Srpkinje okončao sedmogodišnju vezu, zajedno su oko sedam meseci, a ukoliko do leta ne dobije šut kartu, Nemac ima šansu da se okiti titulom srpskog zeta.

Informer

 

Podsećanja radi, Ana i teniser Fernando Verdasko su bili zajedno od novembra 2008. do januara 2009. Španac je upoznao Anine roditelje, ona oduševila njegove. Ali, sve je puklo posle samo tri meseca, a Ana je bila ta koja je Špancu dala "šut" kartu, pošto je rekla da nema vremena za ljubav. 

Potom je usledila romansa sa golferom Adamom Skotom, koja se poklopila sa Aninim sunovratom na WTA listi. Upoznali su se na snimanju reklame za roleks satove. Australijanac je imao najviše sreće, pošto je uspeo da zadrži Anu čak godinu dana. Bili su zajedno od Vimbldona 2009. godine, vezu su okončali posle godinu dana. Pokušali su još jednom da ožive romansu, ali su definitivno prekinuli u aprilu 2012. godine. 

Najgore je prošao košarkaš Ivan Paunić. Njihova veza trajala je samo mesec dana. Bili su pod stalnim pritiskom medija, što je Ana teže podnosila, pa je na kraju okončala i ovu vezu, ako se tako može nazvati. 

Ivanovićeva je do sada bila u vezi sa kolegom teniserom, košarkašem, golferom, a vreme će pokazati da li možda fudbaler ima najviše šarma. Ili će možda "probati" neki drugi sport, odnosno, sportistu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija