• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.10.2015

13:08

(FOTO/VIDEO) ODUVAO SVEĆICU! Stefan Đoković proslavio prvi rođendan

Tenis

(FOTO/VIDEO) ODUVAO SVEĆICU! Stefan Đoković proslavio prvi rođendan

Podeli vest

Stefan Đoković, sin najboljeg tenisera sveta danas je napunio jednu godinu, a Novak i Jelena su poručili da su najsrećniji roditelji na svetu

- Srećan rođendan našem dečaku. Mi smo najsrećniji roditelji na svetu i želimo da zahvalimo svima na lepim željama. Stefan je još mali i nije svestan koliko je voljen - napisala je Jelena pored fotografije koju je postavila na svoj Instagram profil.

Preparing for Stefan's bday. I wanted to be full on daddy and bring out all the tricks :) my dog balloon was not such a success but as I said, it is always important to give it a try :) it's been an amazing year with lots of travel but this is the place I always come back to, and always want to be. Home with my wife and son and dogs #familytime #happymomentsU pripremama za Stefanov rođendan tata mora da bude i mađioničar :) znam da nije najsavršenija kuca od balona, ali važno je da sam se potrudio, zar ne? :) Ovo je do sada bila neverovatna godina. Toliko pređenih meridijana, ali na kraju dana moje omiljeno mesto je topli dom pored Jelene, našeg divnog dečaka i naših ljubimaca :) Posted by Novak Djokovic on Tuesday, October 20, 2015

 

(VIDEO) ČUVAJ SE, TAJGERE! Novak reket zamenio golf palicom  

DEVOJKA ĐORĐA ĐOKOVIĆA ZASENILA JELENU! Najmađi Novakov brat šeta lepoticu

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija