• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello

26.01.2016

14:43

ANA SE UDAJE U JUNU! Srpska teniserka će u Beogradu reći "da" Švajnštajgeru

Tenis

ANA SE UDAJE U JUNU! Srpska teniserka će u Beogradu reći "da" Švajnštajgeru

Podeli vest

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger će se venčati u junu mesecu u Beogradu! Najbolja srpska teniserka i fudbaler Mančester junajteda izgovoriće sudbonosno "da" nakon godinu i po dana zabavljanja, prenosi magazin "Helou"

 

- Ana i Švajni su zakazali svadbu za jun jer je tada Bastijan na pauzi između Premijer lige i Evropskog prvenstva, gde igra za reprezentaciju Nemačke, čiji je kapiten. Oni su odlučili da venčanje bude u Beogradu, ali ime restorana drže u strogoj tajnosti kako bi izbegli medije - rekao je izvor blizak paru.

Najlepša teniserka sveta je uveliko počela sa pripremama i organizacijom svadbenog veselja kako bi sve bilo savršeno.

- Ivanovićeva je već unajmila agenciju za organizovanje venčanja, jer ima mnogo obaveza oko tenisa. Međutim, ona se svakodnevno čuje sa ljudima iz agencije i pomaže im oko svih detalja - objašnjava izvor.

Švajni je zaprosio Anu prošle godine u Londonu, tokom vimbldonskog turnira. Nemački zet je nekoliko puta dolazio u Beograd i bio je oduševljen srpskom prestonicom.

(FOTO) ANA ZABLISTALA U MANČESTERU! Ivanovićeva sa Švajnijem na dobrotvornoj večeri


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MIĆKO

pre 8 godina

E TO JE PRAVA DEVOJKA.NA NJU SE TREBAJU DA UGLEDAJU NAŠE CURICE A NE NA OVE OCVALE PEVALJKE I LATENTNE PEDOFILIČARKE.MLADI I USPEŠNI SRETNO.

mirko

pre 8 godina

Na Anu netreba da se ugledaju mlade devojke nema svetskog sportiste kojeg nije isprobala

sweet

pre 8 godina

ZAŠTO DA SE NE UGLEDAJU USPEŠNA,SVE POSTIGLA SVOJIM RADOM A I DEVOJKA SE ZABAVLJALA SA NORMALNIM MOMCIMA KOJI JOJ PO SVEMU PARIRAJU.DA NIJE MOŽDA TREBALA DA SE VODA SA KRIMOSIMA I KOJEKAKVIM ŽIGOLOIMA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija