• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

10.05.2016

11:50

OTKRIVAMO DETALJE TAJNOG VENČANJA ANE I ŠVAJNIJA! Slavlje u Veneciji koštaće oko MILION evra!

Tenis

OTKRIVAMO DETALJE TAJNOG VENČANJA ANE I ŠVAJNIJA! Slavlje u Veneciji koštaće oko MILION evra!

Podeli vest

Srpska teniserka Ana Ivanović udaće se za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera 5. juna u Veneciji, saznaje Informer

 

Sportski par praviće svadbu od milion evra u ekskluzivnom hotelu sa sedam zvezdica "Aman Grand kanal", gde noćenje košta od 1.150 do neverovatnih 3.650 evra.

Dosad se verovalo da će slavlje biti održano u Srbiji, međutim, mladenci su se odlučili za Italiju. Opcije koje su se pominjale za "svadbu veka" bile su salaš blizu Novog Sada, "Kraun plaza" i "Hajat" u Beogradu. Ipak, odluka je pala na luksuzni hotel napravljen u palati iz 16. veka. 

Pobegla od novinara

Ana nije htela svadbu u Beogradu ili Srbiji jer zna da bi medijska pažnja bila neizdrživa
izvor Informera

Pozlaćena ogledala

Švajni nije imao ništa protiv svadbe u našoj zemlji, ali je želja Ivanovićeve bila da se uda u inostranstvu, kaže naš izvor.

- Ana nije htela svadbu u Beogradu ili Srbiji, jer zna da bi medijska pažnja bila neizdrživa. Zbog toga, ali i atraktivnosti hotela "Aman", par se odlučio za Veneciju. Svadba neće biti velika, do 100 zvanica, jer hotel i ne može da primi mnogo više ljudi - objašnjava sagovornik Informera.

Samo za smeštaj zvanica mladenci će izdvojiti oko 120.000 evra. Pored toga, moraće da plate prevoz za goste, kao i kuvare, ukrašavanje. Očekuje se i da će Ana nositi venčanicu neke svetski poznate kreatorke.

Inače, planiranje svadbe se odvija u strogoj tajnosti. Sa detaljima su, uz Anu i Švajnija, upoznati samo organizatori.

HOTEL "AMAN" 

Reuters

7 zvezdica
3.650E košta noćenje u apartmanu
1550. godine je izgrađena palata
1865. palata je, prva u gradu, dobila lift i struju
2013. je bilo otvaranje
7.000E po flaši košta najskuplje vino koje služe
​120.000 evra koštaće samo smeštaj zvanica

- Niko od gostiju ne zna šta ga tačno čeka. Ana i Bastijan nisu želeli da prave svadbu za veliki broj ljudi, pa su pozvali samo najbliže. Njima će biti obezbeđen prevoz iz Nemačke i Srbije do Venecije, kao i dva noćenja u "Aman" hotelu. Naravno, angažovani su svetski poznati kuvari i dekorateri. Sve će koštati oko milion evra - kaže izvor Informera.

Hotel "Aman" u Veneciji ima samo 24 sobe. Glavni ulaz je sa vode, tačnije sa popularnog Grand kanala. Lobi je obložen mermerom i originalnim freskama. Balska dvorana je u rokoko stilu, sa luksuznim lusterima i pozlaćenim ogledalima. Trpezarija, bar i saloni su obloženi originalnom "rubeli" svilom.

"Hotel je smešten u samom srcu grada, u četvrti San Polo, blizu mosta Rijalto. Većina soba je sa pogledom na kanal, a one jeftinije su okrenute ka bašti hotela. Tavanice soba su oslikane, kao i tavanice prostranih kupatila. Ako želite da budete viđeni, onda je ovaj hotel pravi izbor", pišu turistički kritičari.

Taksa za venčanje

Osim smeštaja za goste i samog iznajmljivanja prostora, Ana i Švajni moraće da plate i taksu za venčanja koja je 400 evra za državljane Evropske unije, a 1.600 za one koji nisu iz EU.

Ivanovićeva će na venčanje stići iz Pariza, gde se od 21. maja do 4. juna takmiči na Rolan Garosu. Švajnštajger će doći u Veneciju sa priprema nemačke reprezentacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, koje počinje 10. juna. Selektor "pancera" Joakim Lev dao je slobodan vikend fudbalerima kako bi mogli da prisustvuju venčanju saigrača.

SRPSKA TENISERKA I NEMAČKI FUDBALER SE UZIMAJU NA LETO Ana i Švajni u braku od 350 miliona evra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Micašumica

pre 7 godina

takvi hoteli ipostoje za pokupe kajmak da bi se došlo doinformacija ijoš ponešto sve prođe u momentu trajaće kao i kod mene nov je uvek bolji krući veći.

zora

pre 7 godina

Vole se,srecni su i zelim im srecu,ali ljidi, koji baceni novac.

Rođo

pre 7 godina

Niste valjda očekivali da bude skromna i originalna?Nadao sam se da će se venčati u Studenica Žiči ili Gračanici.Bar u Beogradu ili Minhen.Jedan je Nole.

asid

pre 7 godina

Nemci su pobili milione srba sad ćemo mi njima da uzvratimo tako što ćemo da ih radjamo!

nele

pre 7 godina

bas lepo, dal je moguce da za nju nema Srbina i da je bolji cuvar svinja...i to ce dugo trajati....

pavle ivanović

pre 7 godina

nevidim uopšte što to pišu o teniserki koja se progala izaboravila da su joj baba i deda iz doljana nadomak podgorice.zaboravila je svoje poreklo i one koji su nas ubijali u prošlosti.uskoro i neće ni da de seti zavičaja iz koga potiču njeni,a već je odbila da igra za našu reprezentaciju,sigurno će igrati za naše najveće dušmane!!!pa zamislite :švajnštajger u prevodu svinjska stanica,lepo joj je prezime?

Vjera

pre 7 godina

Ne budite pakosni i ljubomorni. Neka im je srecno i dugovjecno.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija