• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.05.2016

11:13

TRAMP DOLAZI NA ANINU SVADBU?! Američki političar među zvanicama na venčanju veka!

Tenis

TRAMP DOLAZI NA ANINU SVADBU?! Američki političar među zvanicama na venčanju veka!

Podeli vest

Milijarder i potencijalni kandidat za predsednika SAD Donald Tramp veliki je fan Ane Ivanović i dobiće pozivnicu za njeno venčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom u Veneciji

Milijarder Donald Tramp mogao bi da bude gost na svadbi Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera u Veneciji! Srpkinja i Nemac u junu prave ekskluzivnu svadbu u "Aman Grand kanal hotelu" sa sedam zvezdica, pa će i zvanice biti podjednako ekstravagantne.

Fasciniran Aninom lepotom
Tramp mi je jednom rekao da Anu smatra najlepšom ženom na svetu
Ivica Dačić, bivši premijer Srbije

Potencijalni kandidat za predsednika SAD i srpska teniserka upoznali su se pre dve godine na obostrano zadovoljstvo. Posle tog susreta Tramp je ostao očaran Ivanovićevom, za koju smatra da je najlepša žena na svetu.

- Ana je ponosna na poznanstvo sa Trampom, laskaju joj Trampovi komplimenti i volela bi da joj on bude gost na svadbi. Poslaće mu pozivnicu - kaže naš izvor blizak srpskoj teniserki.

Susret s bosom

ANINE I ŠVAJNIJEVE ZVANICE

Marija Kilibarda
voditeljka, kuma
Donald Tramp
milijarder, prijatelj
Milan Ilić
fizioterapeut i prijatelj
Miroslava Najdanovski
plivačica, drugarica
Anđelika Kerber
teniserka, drugarica
Sorana Kirstea
teniserka, drugarica
Ivana Pešić
ćerka Svetislava Pešića, drugarica
Lukas Podolski
fudbaler, drugar
Tomas Miler
fudbaler, drugar

Tramp trenutno pokušava da se izbori za predsedničku nominaciju u Republikanskoj stranci, ali ukoliko mu obaveze dozvole, trebalo bi da se pojavi na venčanju u Veneciji. Svadba bi trebalo da bude održana 5. juna, a Tramp je slobodan do 7. juna, kad ga očekuje stranački miting u Kaliforniji.

Srpski političar Ivica Dačić nedavno je otkrio koliko je Tramp oduševljen Anom. Dok je bio premijer Srbije, Dačić se sastao sa američkim milijarderom, koji je razgovor počeo pričom o Ivanovićevoj.

- Pričao mi je 15 minuta o Ani Ivanović i o tome kako je najlepša teniserka i žena na svetu. Rekao je: "Ona je najlepša žena koju sam u životu video. Jednostavno najlepša." Fasciniran je njenom lepotom - prepričao je Dačić.

Ni Ana nije ostala imuna na Trampov šarm, pa se posle upoznavanja pohvalila zajedničkom fotografijom.

- Susret sa bosom - potpisala je Ana fotografiju iz septembra 2014.

Uživa u Rimu

ONI SIGURNO NISU POZVANI

Fernando Verdasko
teniser, bivši dečko
Adam Skot
golfer, bivši dečko
Marko Stilitano
biznismen, bivši dečko
Ivan Paunić
košarkaš, bivši dečko
Sara Brandner
manekenka, bivša devojka

Srpska teniserka je trenutno na turniru u Rimu, gde je takmičenje počela pobedom nad Anastasijom Pavljučenkovom (6:4, 6:4).

Ona kao i obično nije želela da komentariše privatni život, pa se zadržala samo na tenisu. Ipak, priznala je da obožava Italiju, pa ne čudi što je baš tamo odlučila da se uda.

- Očigledno je da uživam u Italiji. Ovde sam stigla pravo iz Madrida i dobro je što sam imala malo slobodnog vremena. Rim je jedan od najlepših svetskih gradova. Nikada nisam slavila ovde, ali bih volela da to uradim. Ipak, dug je put do trofeja. Za sada mi je u mislima to što sam odigrala dobar prvi meč - istakla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je u Madridu izgubila od anonimusa Luiz Čiriko već u drugom kolu, ali zbog toga nije ostala bez entuzijazma.

- Uživam na terenu, u takmičenju. Radim mnogo na terenu i van njega, pa to stvara dodatni pritisak jer smatram da sam u sjajnoj formi, ali to ne mogu da prikažem u mečevima. Time je prvi meč u Rimu značajniji - izjavila je Ana.
 

OTKRIVAMO DETALJE TAJNOG VENČANJA ANE I ŠVAJNIJA! Slavlje u Veneciji koštaće oko MILION evra!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 7 godina

Bas lepo. O ovome treba da se pise, a ne o Aninom tenisu. Prvo kolo i odmah AUT. To je dosadno i vec poznato. Samo, prebacite te tekstove u druge rubrike, a ne u sport.

stefke

pre 7 godina

Ahahahahaha evo i ja se spremam da krenem u svatove

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija