• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.11.2016

22:49

MAREJ ISTRESAO ČILIĆA IZ ŠARENOG ŠORTSA! Britanac dobio prvi meč kao teniski broj 1

Tenis

MAREJ ISTRESAO ČILIĆA IZ ŠARENOG ŠORTSA! Britanac dobio prvi meč kao teniski broj 1

Podeli vest

Svetski broj 1 na teniskoj listi Endi Marej dobio je svoj prvi meč otkako je zaseo na tron! Britanac je u prvom kolu završnog mastersa u Londonu razbio Marina Čilića sa 6:3, 6:2

 

Marej je ovom pobedom napravio prvi korak ka polufinalu, što je za njega prvi najvažniji cilj, jer da bi ostao broj 1 na kraju godine mora da ostvari makar isti rezultat na mastersu kao Novak Đoković. 

Reuters
Marin Čilić

Hrvat Marin Čilić je izašao na teren u šarenom "kanarinac" šortsu i time je ostavio jači utisak na publiku nego po prikazanoj igri. Marej je odmah oduzeo servis Čiliću i lako dobio prvi set, a još lakše je odradio posao u drugom i efektno dobio meč.

U prvom meču grupe "Džon Mekinro" Kei Nišikori je sa 2:0 u setovima pobedio Stana Vavrinku.

Završni masters se nastavlja u utorak, kada će se u grupi "Ivan Lendl" sastati Gael Monfis - Dominik Tim (15.00) i Novak Đoković - Miloš Raonić (21.00).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dexxx

pre 7 godina

jooooj....providno li je ovo... ko je god gledao moze da kaze da je Cilic poklonio mec.. a to je samo da Novak ne bude prvi...to je ono....samo da Srbinu crkne krava,a nama neka crknu dve... \n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija