• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Instagram

19.12.2016

13:55

(FOTO) ANA OKITILA JELKU I ČESTITA VAM - BOŽIĆ! Ivanovićeva se već prebacila na drugi kalendar!

Tenis

(FOTO) ANA OKITILA JELKU I ČESTITA VAM - BOŽIĆ! Ivanovićeva se već prebacila na drugi kalendar!

Podeli vest

Srpska teniserka Ana Ivanović nije preuzela muževo prezime Švajnštajger, ali jeste - kalendar

Ona je na instagram okačila fotogrfiju kako kiti jelku i svojim pratiocima poželela srećne praznike i poručila da je spremna za - Božić.

- Ponovo je najlepši period u godini. Želim srećne praznike svima vama i vašim porodicama. Spremna sam za Boži. Srećni praznici - napisala je Ana Ivanović pored fotografije.

Instagram

Bilo je i onih koji su je u komentarima podsetili da Srbi danas slave Svetog Nikolu, a da je Božić 7. januara.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirko

pre 7 godina

Srbi su poznati po tome da se brzo prodaju! Ne cudime nista.

Natasa

pre 7 godina

Ana jeste uzela Muževljevo prezime i neznam sta ima loše u tome sta postuje svog muza!!!Nije ni čudo sto smo tu gđe jesmo,a to je Dno Dna!

lavica

pre 7 godina

Kad se vec udala za nekog ko slavi Bozic 25.decembra normalno je da se u toj kuci slavi i 25.decembar i 7.januar.Ne bi bilo dobro da slavi samo jedan Bozic.

mkmc

pre 7 godina

Siguran sam da su ovi što se tako silno zgražavaju nad Aninim postupkom ubeđeni i misle da je na današnji dan 19.Decembra slava"Sveti Nikola"...

drago

pre 7 godina

Otac, deda i ostali preci Ane Ivanović su iz crnogorskog plemena Kuči i bratstva Drekalovići. A u Crnoj Gori se zna da svi Drekalovići danas slave Svetog Nikolu.

jasim

pre 7 godina

De' lebati,ako nije danas slava ti nam objasni kada je.

mkmc

pre 7 godina

de,leba ti,ako uopšte imaš CRKVENI SPC kalendar,pogledaj koji je danas datum.Znači...?/06.Decembar/

Ljubo

pre 7 godina

Kritikovati Anu ,zbog kicenja jelke i cestitanja Bozica ,znamo da je udata za coveka koji slavi 25. Decembra Bozic ,a uporedo imamo okicenu srpsku prestonicu kao nikada prije ,pa neko je ili lud ili bezobrazan ?!...Mnogi mesoviti brakovi obiljeze koliko toliko oba praznika .Nemojmo zaboraviti da je Beograd ove godine prvi grad u svetu bio da se tako rano okitio pre 25.dec.prije od svih katolika i protestanata ,...

misko

pre 7 godina

jel to onaj kalendar koji se koristi u svakodnevnom životu? onaj koji i vi koristite na naslovnici Inforemera?

vlah alija

pre 7 godina

to ana nemacka nevesto ,pa nisi se udala za bednog rusa vec zlatokosog uglednog svabu

zoran

pre 7 godina

Ja okitio jelku jos na pocetku decembra...pa sta...?? Kako volim ove novo-pecene vernike...uf...a nemate pojma ni zasto se kiti jelka...niti sta je to zapravo Bozic te se slavi u ovo vreme..zapravo nemate pojma sa bilo cim, ali 'ajde da komentarisete.

Nataša

pre 7 godina

Čestitku je napisala na engleskom pa je i upućena onima koji Božić slave 25.12. a logično je da poštuje mužev praznik. Da je napisano na srpskom onda bi je se moglo potsetiti da je naš (većini) Božić 7.1.

jasim

pre 7 godina

Slusaj mkmc,ako nasa crkva danas slavi Svetog Nikolu onda nemoj da lupetas,bolje promeni lekove jer ti ovi koje trenutno uzimas ocigledno ne pomazu.

mkmc

pre 7 godina

Slušaj TI,jasim,nisi ti skoro ni prošao blizu neke Crkve juče,pa još da si sreo nekog popa koji ide ili je bio na slavu,a da jesi rekao bi ti da je slava S.Nikola PO KALENDARU SPC 6. Decembra,a Božić 25. Decembra.Meni nikakvi lekovi nisu potrebni,a tebi mnoooogo nedostaju knjige,znanje obrazovanje,a i vaspitanje...

Slavko

pre 7 godina

Koga zabole uvo za njanjavu ,promenila sve svetske tenisere ,da se udala za Congu slavila bi neke africke pranike

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija