• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

19.03.2017

18:13

PILIĆ BRANI NOVAKA: Poranili su oni koji pričaju da je Đokovićeva karijera gotova!

Tenis

PILIĆ BRANI NOVAKA: Poranili su oni koji pričaju da je Đokovićeva karijera gotova!

Podeli vest

Hrvatski teniski trener Nikola Pilić istakao je da "zli jezici" govore o završetku karijere Novaka Đokovića. Takođe je poručio i da veruje da će srpski teniser da se vrati na prvo mesto ATP liste

Nikola Pilić stao je u odbranu srpskog tenisera Novaka Đokovića od negativnih komentara na njegov pad u igri.

- Svi oni koji govore o kraju njegove karijere su ili poranili ili žele da prodaju koju novinu više. Zlih jezika će uvek biti - izjavio je Pilić za B92.

On je istakao da je Novak teško podneo poraz od Kirijosa na mastersu u Indijan Velsu, ali da taj poraz može da mu pomogne da vrati staru formu.

Novak je za Srbiju mnogo važniji nego Marej za Englesku ili Nadal za Španiju. Poslednjih godina je popravio imidž Srbije u svetu

Nikola Pilić, teniski trener

- Verujem da je žarko želeo da dobije ovaj duel sa Kirijosom. Nikada mu se nije dogodilo da ga neki igrač, posebno mlađi, dobije dva puta u 15 dana. To mu je ostavilo mali ožiljak. Izgubio je od tenisera koji je nepredvidiv i sada je jasno da mora da skupi mentalnu snagu i da trenira kako treba. Ima šanse da se vrati na vrh jer on nije zaboravio da igra tenis - rekao je Pilić.

Hrvatski stručnjak smatra da srpski teniser nije smeo prošle sezone da napravi pauzu od sedam nedelja posle Ju Es opena.

- Napravio je veliku grešku kada je odlučio da uzme pauzu od sedam nedelja jer nakon toga ne možete da se vratite u formu dovoljno brzo. Ljudi govore o njegovoj ishrani, mišićnoj masi i mnogo čemu, ali to može da bude tek treći na listi razloga njegovog pada. Njemu je potrebno da dobrom igrom dolazi do rezultata kako bi vratio samopouzdanje i ponovo bio prvi na svetu - izjavio je Pilić.

Nikola Pilić je istakao da Novak Đoković promoviše Srbiju gde god da se pojavi u svetu i da je najveći sponzor svoje zemlje.

- Novak je za Srbiju mnogo važniji nego Marej za Englesku ili Nadal za Španiju. Poslednjih godina je popravio imidž Srbije u svetu. Govori više jezika, ima odličan nastup kada ga intervjuišu, velike zvezde poput Roberta De Nira sede u njegovom boksu. Sve to utiče na popravljanje slike o Srbiji -  rekao je Pilić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija