• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.06.2017

19:04

(FOTO) NADAL DOBIO DVA PEHARA! Stric Toni poklonio Rafi repliku trofeja

Tenis

(FOTO) NADAL DOBIO DVA PEHARA! Stric Toni poklonio Rafi repliku trofeja

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je presrećan zbog osvajanja 10. titule na Rolan Garosu i posebno je zahvalio svom treneru i stricu Toniju Nadalu na saradnji

Nadal je danas osvojio rekordnu 10. titulu na Rolan Garosu, pošto je u finalu pobedio Švajcarca Stena Vavrinku sa 6:2, 6:3, 6:1.

- Čestitam Stanu, ti i tvoj tim ste uradili neverovatne stvari u prethodne dve nedelje, samo nastavi tako. Teško mi je da pričam, mogu samo da zahvalim svima na podršci, kao i čelnicima turnira na odličnom poslu koji su obavili, ali i svima koji su učestvovali u organizaciji - rekao je Nadal posle meča. 

(VIDEO) POKLONITE SE KRALJU ŠLJAKE, RAFA 10. PUT OSVOJIO RG! Nadal demonstrirao silu, Vavrinka nemi posmatrač!

U trenutku kada je podigao "Trofej musketara" publika je na tribinama stadiona "Filip Šatrije" razvila veliki broj deset i transparent na kom je pisalo: "Bravo Rafa". 

Nakon himne Španije i pre nego što se Nadal obratio publici, organizatori su pustili video sa svih dosadašnjih 10 meč lopti posle kojih je Nadal osvajao trofeje na Rolan Garosu. 

Reuters

Nadalu je stric Toni Nadal uručio i repliku trofeja na kojem je ispisano ime 31-godišnjeg tenisera.

- Teško je izgovoriti šta za mene sve ovo znači, ovo je posebna stvar. Teško je uporedjivati ovaj turnir sa bilo kojim drugim, uvek će mi biti urezan duboko u srcu. Ovo finale mi mnogo znači, a posebno sam zahvalan mom stricu koji je bio sa mnom, mnogo mi znači, osvojili smo 10 trofeja. Beskrajno mu hvala za sve - naveo je Nadal.

- Volim da igram na ovom terenu, pred ovom publikom, ljudima koje zaista volim, osećam podršku - dodao je španski teniser.

Nadal je treći put osvojio Rolan Garos bez izgubljenog seta, posle 2008. i 2010. godine. On je na ovogodišnjem turniru izgubio samo 35 gemova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bata

pre 6 godina

Nadal nije naseo na neku glupacu i svog zemljaka Pepea koji ga juri godinama,ali zato jeste glupi Srbin

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija