• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.10.2017

13:44

FEDERER SE FEMKA: Da opet budem broj 1? Ne verujem da će se to desiti!

Tenis

FEDERER SE FEMKA: Da opet budem broj 1? Ne verujem da će se to desiti!

Podeli vest

Rodžer Federer je pobedom nad Rafelom Nadal u Šangaju osvojio 94. titulu u karijeri i izjednačio sa sa Ivanom Lendlom

Ali, Švajacarac, koji je ove sezone osvojio šest trofeja, ne misli da bi ponovo mogao da sedne na teniski tron. Rodžer je poslednji put bio prvi u oktobru 2012. godine. 

Švajcarac je smanjio zaostatak za prvoplasiranim Nadalom i razlika sada iznosi 1.960 bodova. 

- Da budem svetski broj jedan? Ne verujem da će se to desiti, ali ako budem igrao kao sada možda ću se približiti, ko zna - kazao je Federer posle trijumfa u Šangaju.

Do kraju sezone prioritet mu je završni masters u Londonu. 

- Idem kući i treniraću tamo gde budem igrao, a to su Bazel, Pariz, pre nego što odem u London što mi je prioritet - dodao je Federer. 


FEDERER UBIO NADALA U POJAM! Ni "d" od derbija, Rodžer dominantno do trofeja u Šangaju!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Antonela

pre 6 godina

Bas ga nevolim. Pun je sebe i omalovazava Noleta a to mu nikada nemogu oprostiti. Gora od njega je Mirka. Antipaticni su mi oboje. Volela bi da je Nadal pobedio, nije prepotentan a nikada nista lose nije rekao za Noleta, dapace mislim da ga ceni i kao coveka i kao tenisera. Vratice se nas Nole i pomrsiti vam svima racune, jedva ceksam pogotovo zbog Vilandera:)

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija