• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espn.com.au

09.11.2017

21:49

POVREDA LAKTA JE PROŠLOST! Agasi: Novak je rešio problem jednom za svagda!

Tenis

POVREDA LAKTA JE PROŠLOST! Agasi: Novak je rešio problem jednom za svagda!

Podeli vest

Trener srpskog tenisera Novaka Đokovića Andre Agasi otkrio je da je naš as zalečio povredu lakta i da je spreman da se vrati na teren

Đoković je posle predaje četvrtfinala Vimbldona Tomađu Berdihu saopštio da je zbog povrede lakta desne ruke završio sezonu.

Posle šestomesečne pauze Novak će se vratiti na teren krajem decembra, na egzibicionom turniru Mubadala open u Abu Dabiju.

- Novak je uradio fantastičan posao i zalečio je povredu koja ga je dugo mučila jednom za svagda. To je sada samo ružna prošlost za njega, što je odlično. Ovo vreme je iskoristio da mnogo trenira - rekao je Agasi a prenosi australijski ESPN.

Uskoro počinje završni masters u Londonu na kojem neće biti Novaka Đokovića, a glavni favoriti su Rodžer Federer i Rafael Nadal, koji nikada nije osvojio ovaj turnir.

Mnogi se pitaju da li je ovo poslednji završni masters za Švajcarca.

- Jednu stvar mogu da vam kažem o kraju karijere - kada dođe, doše brzo! Federer igra tako da ne možemo da predvidimo kada će se to nejmu destiti. Nažalost, u nekom trenutku će i on morati da kaže "zbogom" - poručio je Agasi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija