• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

17.11.2017

16:43

NOVI DETALJI POTRESNE ISPOVESTI JELENE DOKIĆ: Majka je gledala kako me otac bije!

Tenis

NOVI DETALJI POTRESNE ISPOVESTI JELENE DOKIĆ: Majka je gledala kako me otac bije!

Podeli vest

Otac me je tukao kaišem, vukao za uši, kosu, pljuvao me, pa me terao da u modricama za kaznu stojim satima nasred hotelske sobe, a moja majka je nemo gledala taj horor, kaže Jelena Dokić

Teniserku Jelenu Dokić od očevog iživljavanja Damira nije zaštitila ni rođena majka Ljiljana, koja je bila nemi svedok zlostavljanja.

Teniserka je u horor autobiografiji "Nesalomiva" pisala mnogo i o odnosu sa majkom, koja joj, kako je otkrila, nije pokazala preveliku ljubav.

Sad se bolje razumeju

Između 2006. i 2008. Jeleni je brat Sava rekao da im je majka otišla od oca, tačnije, da ju je Damir izbacio sa imanja u Vrdniku. Međutim, nisu se tada pomirile, niti je Ljiljana pokazala kajanje zbog toga što je bila okrutna.
- Mama i ja imamo bolji odnos sada. Mnogo smo razgovarale o tome da li je trebalo da postupi drugačije, da li je trebalo da uradi više da me zaštiti. Ali nije želela da odrastam u razorenom domu i bez oca. Da li razumem njen strah i posledice toga da je pobegla? Da. Iako su mi osećanja i dalje pomešana zbog manjka njene podrške - iskrena je bila Dokićeva.

- Moja majka se gotovo nikada nije umešala niti pokušala da zaustavi te batine. Jednom je tužnim, jedva čujnim i umilnim glasom rekla: "Molim te, stani." On se okrenuo ka njoj i poručio: "Umukni i od*ebi." Ostala je i svedočila tom paklu - opisala je Jelena u knjizi:

- Shvatam da je za moju majku zlostavljanje normalna stvar. Nije samo vikao na nju, emotivno je zlostavljao godinama, nego je i nju tukao. Zato je postojano stajala po strani, bez reči posmatrala sve. Bez obzira na to koliko odvratne stvari mi govorio, ona nikada nije intervenisala.

Dobijala šamare

Jelenina majka je svedok i strašnih batina koje je teniserka dobila u Torontu kada je izgubila od Končite Martinez.

- Vikao je i urlao na mene, prebio me kaišem u kupatilu, vukao za uši, kosu, pljuvao me, a onda me terao da u modricama za kaznu stojim satima nasred hotelske sobe. Moja majka je nemo gledala taj horor uživo - otkrila je Jelena i nastavila:

- Ona nije imala sopstveno mišljenje, potčinjavala mu se, uvek zauzimala njegovu stranu. Nije smela da priča o tenisu sa mnom i nikad mi nije poželela sreću pred meč. Iako je moja majka redovno bila zlostavljana, to nije bilo istog stepena kao kod mene. Nju bi ošamario, a mene premlatio.

Htele da beže zajedno

Početkom 2002. Dokićeva je tražila od majke da pobegnu zajedno.
- Čak smo pravile i plan kako to da uradimo. Sve to je bila nada bez nade. Moja majka nije imala hrabrosti jer ju je moj tata naterao da se oseća bezvrednim ljudskim bićem koje ne može da živi bez njega - razočarana je bila Dokićeva.

Kada je 2002. Jelena otišla od kuće, majka ju je od tog trenutka tretirala skoro kao otac. Posle kada se zabavljala sa Tinom Bikićem, s kojim je i danas u vezi, njega je optuživala za depresiju u kojoj joj je ćerka.

- Kada je bila sa nama, nije bila depresivna. Sa nama je pobeđivala. Sa nama je bila tako srećna. Postala je depresivna otkako je sa tobom - govorila je Jelenina majka.

Tražila kuću

Čak i za majku se sve vrtelo oko para i pobeda, a ne da ćerki bude dobro, pisala je teniserka.

- Jednom je došla da im prepišem kuću na Floridi. Njeno bezizražajno lice govorilo mi je da ne razume razlog zbog kog sam otišla od kuće. Skupila je papire hladna i ljuta. Nisam videla ljubav u njenim očima i to je zaista bolelo - prisetila se Jelena.

UMALO DA OSLEPIM ZBOG TATINIH BATINA! Novi jezivi detalji ISPOVESTI JELENE DOKIĆ o torturi koju je trpela od oca Damira! 

HTELA SAM DA SE UBIJEM ZBOG OCA! Potresna ispovest Jelene Dokić: Krvnički me je TUKAO I NAZIVAO KURVOM! 

NISAM PRIJAVILA OCA, JER BI ME UBIO! Novi detalji u potresnoj ispovesti Jelene Dokić


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
drago

pre 6 godina

Kako cutala Pa jel majka srpkinja uopste Nije srpcki cutati

Rada

pre 5 godina

Majka je gora od oca a i nije Srpkinja već katolkinja pa i Damir je mesanaccsta se čudimo onda Jeleni a i brat joj je naklonjen katoličanstvu .

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija