• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.01.2018

10:17

FEDERER IMA NEKU DOJAVU!? Rodžer: Dvojica velikana ne dolaze na Australijan open!

Tenis

FEDERER IMA NEKU DOJAVU!? Rodžer: Dvojica velikana ne dolaze na Australijan open!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je medijima u Pertu kako, po njegovom mišljenju, dvojica grend slem pobednika neće igrati na Australijan openu

Od igrača koji su osvajali grend slemove čak četvorica nisu u dobrom "voznom stanju". Novak Đoković je otkazao nastupe u Abu Dabiju i Dohi, Rafael Nadal i Stan Vavrinka su takođe preskočili Abu Dabi, a Endi Marej je zaigrao u Emiratima u poslednji čas, kao iznuđeno rešenje i nije oduševio.

Zbog svega toga Federer smatra da dvojica neće doći u Melburn, ali nije imenovao na koga misli.

- Povukli su se sa turnira, zato što se ne osećaju spremnim ili zato što im je potrebno još vremena za oporavak. Oni najbolje znaju o čemu se radi. Možda je i čista predostrožnost, pogotovo što ako ne igraš prve nedelje u godini, možeš da dođeš na Australijan open kao nepoznanica za ostale. Nadam se da će svi biti spremni za prvi grend slem u sezoni, mada mi nešto govori da najverovatnije dvojica od njih neće doći u Melburn - rekao je Rodžer Federer.

Nadamo se da makar Novak Đoković nije među njima... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija