• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2018

20:38

(VIDEO) NOVAK PRVI PUT TRENIRAO POSLE OPERACIJE! Đoković počeo proces oporavka!

Tenis

(VIDEO) NOVAK PRVI PUT TRENIRAO POSLE OPERACIJE! Đoković počeo proces oporavka!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odradio je prvi trening posle operacije lakta desne ruke

Đoković je pre nekoliko dana odlučio da operacijom pokuša da reši povredu lakta, koja ga je dugo mučila i zbog koje je pauzirao šest meseci.

Novak se vratio na teren i zaigrao na Australijan openu, ali je obnovio povredu u osmini finala protiv Hjeong Čunga.

Naš as je počeo proces rehabilitacije, a na video snimku koji je postavio se vidi kako u teretani radi vežbu koja simulira u darce u tenisu, a na desnoj ruci nosi "rukav", odnosno neku vrstu steznika.

- Veliko hvala svima na podršci koju sam dobio od petka i objave da sam operisao lakat. Radujem se što ću sa vama deliti oporavak od povrede i napredak - napisao je Novak na Instagramu uz video koji je postavio.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Feb 5, 2018 at 11:11am PST





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija