• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.07.2018

18:32

NOVAK I RAFU OSTAVIO BEZ TEKSTA: Bitka za pamćenje sa jednim od najboljih u istoriji!

Tenis

NOVAK I RAFU OSTAVIO BEZ TEKSTA: Bitka za pamćenje sa jednim od najboljih u istoriji!

Podeli vest

Rafael Nadal je posle poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona sipao komplimente na račun jednog od najvećih rivala 

Najveći izazov je kada igram protiv jednog od najboljih tenisera u istoriji. Verovatno je slično i za njega. Izuzetno ga poštujem, često smo igrali, na najboljim stadionima, imali najbolje trenutke zajedno. On je veliki protivnik. Danas smo imali još jednu bitku za pamćenje. Odličan meč, mislim da je tenis bio fantastičan. Naravno, nisam zadovoljan konačnim rezultatom, ali sam srećan što sam bio deo ovakvog meča - kazao je Novak posle. 

Naravno, mediji su želeli da prokomentariše što je krov bio zatvoren. U petak je krov bio zatvoren, pa su dan kasnije i Novak i Nadal morali da se slože da li će da igraju bez ili sa krovom. Na kraju, uslovi su bili kako prvog dana. Đoković je bio za, Nadal protiv, a ispunjena je želja srpskog tenisera. 

- Neću više da pričam o tome. Ako budem, pisaćete o tome, a ja ne želim da pišete o tome danas - rekao je Nadal. 

Iako je patio zbog poraza Rafa je sportski čestitao Đokoviću.

- Zaslužio je pobedu, obojica smo zaslužili. Kao što sam pre nekoliko dana rekao protiv Del Potra, danas kažem isto, tada je bio moj dana, danas Novakov.Igra vrhunski. Ne možeš igrati finale Vimbldona, čak iako se zoveš Novak Đoković, ako ne igraš vrhunski tenis - poručio je Rafa.

FINALEEEEEE!!! Novak Đoković u EPSKOM meču slomio Rafaela Nadala i igraće za TROFEJ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59