• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2018

15:02

ĐERE ŠOKIRAO HRVATA! Laslo eliminisao Bornu, 21. igrača sveta!

Tenis

ĐERE ŠOKIRAO HRVATA! Laslo eliminisao Bornu, 21. igrača sveta!

Podeli vest

Srpski teniser Laslo Ðere nastavio je sa odličnim igrama i priredio novo iznenađenje pobedom nad 21. igračem sveta Bornom Ćorićem iz Hrvatske 6:4, 1:6, 6:1 za plasman u četvrtfinale turnira u švajcarskom Gštadu

Ðere je izborio drugo uzastopno četvrtfinale turnira iz serije 500, posle hrvatskog Umaga, sada trijumfom nad trećim nosiocem.

Đere će se za plasman u polufinale boriti sa Viktorom Galovićem, koji je takođe u tri seta dobio Ože-Alijasima.

U prvom setu  Đere je vodio 3:2, Borna je potom poveo 40:0 na servis srpskog igrača. Međutim, Laslo se izvukao, potom i u  narednom gemu na svoj servis kada je spasao 40:15, da bi bez izgubljenog poena dobio gem u kojem je servirao za vođstvo u setovima.

Hrvatski teniser odgovorio je u narednom setu i poravnao rezultat na 1:1. Potom je na startu trećeg seta stvorio dve vezane brejk šanse. Đere ipak nije poklekao, vezao je dva brejka i upisao jednu od najvećih pobeda u karijeri.

Turnir u Gštadu igra se za nagradni fond od 501.345 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija