• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2018

15:30

HVALA BOGU NA NOVAKU, RAFI I ENDIJU! Federer: Prvo mi je Nadal zakomplikovao život, a onda i Đoković!

Tenis

HVALA BOGU NA NOVAKU, RAFI I ENDIJU! Federer: Prvo mi je Nadal zakomplikovao život, a onda i Đoković!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer smatra da velike zasluge za njegove uspehe imaju Rafael Nadal, Novak Đoković i Endi Marej

Rekorder po broju grend slem titiula (20) je istakao da su velika rivalstva veoma bitna za tenis i sport uopšte. A Rodžerovi najveći rivali su Nadal i Đoković.

- Prvo se pojavio Nadal i ozbiljno mi je komplikovao život. Nisam se odmah pomirio sa činjenicom da će on dugo da mi bude rival. Kasnije mi je naše rivalstvo pomoglo da postanem jači. Isto se dogodilo sa Đokovićem i Marejem. Verujem da su takva rivalstva u sportu veoma važna. Ona doprinose popularizaciji igre jer je to nemoguće učiniti kao jedinka. Hvala bogu što sam imao i što još imam takve rivale - rekao je Federer.

On je naglasio da očekuje veoma uzbudljiv Ju Es open, jer Đoković i Nadal igraju odlično u poslednje vreme, a i on sam igra dobro.

- Rekao sam to još na početku godine, mislim da će kraj ove sezone biti veoma, veoma uzbudljiv. Novak se vratio u formu, a trebalo bi isto da bude sa Vavrinkom, Raonićem, Nišikorijem, a nadam se da će i Marej kompletirati tu listu povratnika. Oni možda ne igraju na 100 odsto, ali su veoma blizu i imaju prostora za napredak. Lepo je videti i Rafu u dobroj formi, ja igram dobro, i mislim da će Ju Es open biti veoma uzbudljiv i težak za osvojiti - istakao je Švajcarac, koji smatra da nema pritisak moranja, jer je ove sezone već osvojio jedan grend slem (Australijan open).

- Ovo je poslednja prilika da se osvoji grend slem, a ja sam to već uradio ove godine tako da ću na Ju Es open doći sa manje pritiska. Gledam na ovaj turnir kao da ne moram da ga osvojim, ali želim jer to nisam uspeo poslednjih deset godina. Poslednjih nekoliko godina sam bio baš blizu - zaključio je Federer. 

ĐOKOVIĆ I NADAL SU ISPRED FEDERERA! Legendarna teniserka objasnila zašto su Nole i Rafa favoriti u Njujorku!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija