• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2018

00:10

(FOTO) IDEMOOOOO! MOŽETE DA POMERITE GRANICE! Novak poslao moćnu poruku fudbalerima Zvezde!

Tenis

(FOTO) IDEMOOOOO! MOŽETE DA POMERITE GRANICE! Novak poslao moćnu poruku fudbalerima Zvezde!

Podeli vest

Novak Đoković je bio oduševljen nakon pobede Crvene zvezde protiv Radnika 6:0


Novak je bio na "Marakani" i  gledao rapsodiju fubalera crveno-belih pred početak takmičenja u Ligi šampiona u društvu braće Marka i Đorđa.

Baš dirljiv momenat. Od klinačkih dana navijam za Crvenu zvezdu i radujem se i nerviram uz njih. Momci, imate veliku podršku za dalje borbe i veru svih nas navijača da možete da pomerite granice! #Idemooo -  poručio je osvajač 14 grend slem trofeja, koji je na Marakanu stigao samo šest dana nakon što je u Njujorku podigao pehar namenjen šampionu US Opena.

 

 

(VIDEO/FOTO) ĐOKOVIĆ NA "MARAKANI"! Srpski as dobio "desetku" od Zvezde!

(VIDEO) ZVEZDA POSLALA PORUKU NAPOLIJU - 6:0! Strašni crveno-beli spremni za Ligu šampiona!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija