• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.10.2018

08:12 >> 11:44

MAŠINA ĐOKOVIĆ SAMLELA ZVEREVA! Fantastični Novak će igrati za titulu u Šangaju!

Tenis

MAŠINA ĐOKOVIĆ SAMLELA ZVEREVA! Fantastični Novak će igrati za titulu u Šangaju!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković samleo je Aleksandra Zvereva i plasirao se u finale mastersa u Šangaju - 6:2, 6:1

Srpski as je pregazio mladog Nemca, koji je od nemoći besneo, psovao, lomio rekete, ali baš ništa nije mogao u igri protiv Đokovića. Kao mašina je igrao Novak, briljatnim udarcima je rezao na froncle igru Zvereva i potukao ga do nogu na kraju.

Ovo je bila ujedno Novakova osveta za poraz u jedinom dosadašnjem duelu sa Zverevim, u Rimu pre dve godine.

Đoković će u finalu igrati protiv pobednika duela Rodžer Federer - Borna Ćorić.

Bez obzira na ishod tog meča, Đoković će od ponedeljka biti drugi na ATP listi. Pitanje je samo, zavisno od rezultata, koliko će imati bodova manje od Rafaela Nadala.

TOK MEČA:

GEM, SET I MEČ! Novak Đoković je u finalu Šangaja - 6:2, 6:1.

BREJK! Još jedan brejk za Novaka, koji igra neverovatno, Zverev nemoćno gleda šta se dešava na terenu - 5:1.

Polomio je Zverev reket u sto delova na kraju prošlog gema, ali mu ni to nije pomoglo! Jeste osvojio dva sjajna poena, ali je Novak kao zid i fokusiran kao robot i potpuno vlada terenom - 4:1.

Širi ruke Nemac iz nemoći, Đoković "ubija" iz servisa, Zverev i kada uspe da vrati u teren, Novak samo rutinski zakuca loptu za novi poen - 2:1. BREJK! Ponovo Đoković "lomi" Zvereva, potpuno dominira terenom i ima 3:1 u drugom setu!

Kako je krenuo prvi set, počeo je drugi. Novak siguran, vodi 1:0. Lak posao i za Zvereva, koji neće, izgleda, menjati taktiku, udara lopticu i dalje iz sve snage, pa šta bude - 1:1.

Foto: AP/Photo

Prvi set:

GEM - SET! Novak Đoković pravi novi brejk i sa 6:2 osvaja prvi set!

Potvrđen je brejk, Đoković je na gem od osvajanja prvog seta. Dobri servisi, pa dobre razmene, u kojima je Novak bio jači i precizniji - 5:2.

Prvi poen je bio potpuno čudan, Đoković je tražio brejk, iako je lopta gotovo cela pala na liniju, a on bio u odličnoj poziciji da to vidi. To ga, međutim, nije nimalo pokolebalo, glatko je uzeo gem i vodi 3:2. BREJK! To je ono što smo čekali! Zverev je sam sebi zakomplikovao život lošim servisima, imao je i duplu servis grešku i odmah ga je stigla kazna - 4:2!

Uzima Novak gem, iako je bio na prvom iskušenju. Imao je Zverev 0:30 posle dva odlično odigrana poena, a onda je Đoković preuzeo inicijativu u poenima i dobio gem - 2:1. Nemac sjajan u svom servis gemu, Srbin nije uzeo ni poen - 2:2.

Krenulo je odlično, lagan servis gem za Novaka, koji je imao tri vinera iz servisa - 1:0. Uzvraća Zverev istom merom, iako je imao problema sa prvim servisom, ali Đoković to nije uspeo da iskoristi - 1:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milorad Culibrk

pre 5 godina

Zverev me potseca na mladog lava u momentu kada preuzima krdo. Ubice lava Kralja, pobice njegove mladunce a potom ce j..... celo kraljevstvo. U tenisu je najocitiji ovaj prirodni zakon. A ko bi rekao u pojavnom obliku su dzentlmeni... smeskaju se dok ubijaju mladj bivseg Kralja. Pravi engleski sport. Zbog toga visoko cenim Novaka. Nasao je pravu meru. Ostao slovenska dusa a postao krvozedni engleski ubica. Bravo Novak. Kada prestanes da igras tenis idi u diplomate. I tamo ces se hleba najesti.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija