• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2018

20:40

ĐOKOVIĆ NA FEDERERA TEK U POLUFINALU! Određene grupe za Završni masters u Londonu!

Tenis

ĐOKOVIĆ NA FEDERERA TEK U POLUFINALU! Određene grupe za Završni masters u Londonu!

Podeli vest

Novak Đoković saznao je imena rivala na Završnom mastersu u Londonu koji se igra od 11. do 18. novembra

 

Novak Đoković i Rodžer Federer,prvi i treći teniseri sveta, neće biti u istoj grupi jer je sa turnira odustao Rafael Nadal i mesto drugog nosioca prepustio Švajcarcu.

Teniseri će biti podeljeni u dve grupe koje su nazvane po teniskim legendama, Kuertenu koji je ovaj turnir osvojio jednom i Hjuitu koji je to učinio dva puta.

Novak Đoković će igrati u grupi "Guga Kuerten" sa Džonom Iznerom, Marinom Čilićem i Aleksandrom Zverevom, a Rodžer Federer sa Keijem Nišikorijem, a Dominikom Timom i Kevinom Andersonom u grupi " Lejton Hjuit"

U grupi se igra po sistemu svako sa svakim, a u polufinale će se plasirati dva najbolja iz svake grupe.

Federer je inače Završni masters osvojio šest puta, a Đoković pet. Bez obzira na ishod u Londonu, srpski as će godinu završiti na prvoj poziciji na ATP listi.

 

ZAVRŠNI MASTERS U LONDONU 


Grupa "Guga Kuerten"

Novak Đoković (Srbija)
Aleksander Zverev (Nemačka)
Marin Čilić (Hrvatska)
Džon Izner (SAD) 

Grupa "Lejton Hjuit"

Rodžer Federer (Švajcarska)
Kevin Anderson (Južna Afrika)
Dominik Tim (Austrija)
Kei Nišikori (Japan) 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija