• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.11.2018

15:50

KRAJINOVIĆ POSLE OČAJNE SEZONE CILJA VRH: Biću neskroman, ciljam svetski broj jedan

Tenis

KRAJINOVIĆ POSLE OČAJNE SEZONE CILJA VRH: Biću neskroman, ciljam svetski broj jedan

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović kaže da mu ova sezona nije donela očekivani uspon i rezultate, ali u narednoj najavio napad na sam vrh ATP liste

Godinu, u kojoj je imao velike ambicije posle finala Mastersa u Parizu, krenuo je sa 26. pozicije, ali su povrede i slabe partije doprinele da je završi tek kao 93. na ATP listi.

- Ni to nije tako strašno, s obzirom koliko sam igrao i da to što sam igrao nije donelo rezultate. U 2019. godini ne branim skoro ništa i imam veliki prostor za napredak i juriš na svetski Top10. Moj cilj je, neskromno ću reći, svetski broj jedan. Znam koliko mogu, znam da to što sam sebi postavio nije nemoguća misija, idem po njegovo ostvarenje - rekao je Krajinović, a prenosi Teniski savez Srbije.

Njegov sunarodnik Novak Ðoković drži prvu poziciju, na koju se vratio posle dve godine u finišu sezone, u trenutku kada je Krajinović dogovorio saradnju sa novim trenerom Tomasom Johansonom.

- Rešio sam da započnem saradnju sa bivšim svetkim igračkim asom Johansonom. Ugovor smo potpisali, dogovorili sve detalje i uskoro krećemo sa pripremama za sve što predstoji. Osećam da će saradnja biti pun pogodak i nova teniska priča u kojoj ću pokazati koliko vredim. Spreman sam da 24 sata u 365 dana živim tenis, verujem u sebe i da mogu u sam vrh - rekao je Krajinović, koji se preselio u Monte Karlo.

Za 2018. godinu kaže da je bila teška i da ništa nije bilo onako kako je zamišljao.

- Još sam prepun emocija iz Pariza, spreman da preletim tenisku planetu, vredno sam radio za postizanje velikih rezultata u 2018, što sam iskreno i očekivao, ali sezona nije ni počela, a doživeo sam peh sa povredom. I sve je krenulo nizbrdo... Nakon saniranja povrede vratio sam se, ali konstantno nedovoljno pripremljen, tako da je ova sezona otišla u propast - poručio je 26-godišnji Srbin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija