• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2018

09:51

(VIDEO) URNEBESNA REAKCIJA ĐOKOVIĆA NA PITANJE O POENIMA U NIZU: Novak nije znao šta je uradio

Tenis

(VIDEO) URNEBESNA REAKCIJA ĐOKOVIĆA NA PITANJE O POENIMA U NIZU: Novak nije znao šta je uradio

Podeli vest

Osim maksimalnog učinka u grupi nakon pobede protiv Marina Čilića, Novak Đoković je u meču sa hrvatskim teniserom ostvario učinak od neverovatnih 31 vezanih poena na svoj servis, čega ni sam nije bio svestan

Novak je u izjavi datoj posle drugog trijumfa nad Čilićem u kratkom vremenskom razmaku zatečeno odgovorio na pitanje šta misli koliko je ostvario vezanih poena na svoj servis.

Ne znam koliko sam poena u nizu osvojio. Znam da sam dva ili tri servis gema dobio sa nulom. Šta znam, možda nije toliko bitan servis koliko je prvi udarac posle njega. Pokušavam da pri servisu više idem na preciznost nego na brzinu. Igrao sam ove nedelje protiv odličnih servera, ne takmičim se sa njima u brzini - rekao je Đoković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragana

pre 5 godina

31 vezani poen,lagana igra,i Novak je pobedio'!Bravo do trofeja!Cestitam od srca

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija