• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2018

20:34

NOVAK "ŠIJE" RIVALE I VAN TERENA! Za pet meseci Đoković zaradio 11.250.000 dolar!

Tenis

NOVAK "ŠIJE" RIVALE I VAN TERENA! Za pet meseci Đoković zaradio 11.250.000 dolar!

Podeli vest

Neverovatnih pet meseci je iza Novaka Đokovića. Srpski teniser je u periodu od 18. juna do 19. novembra zaradio neverovatnih 11.251.508 dolara (9.872.346 evra) samo od nagrada na turnirima


Od toga, najviše zahvaljujući pobedama na grend slemovima. Trijumf na Ju-Es openu Đokoviću je doneo 3.800.000 dolara, dok je za osvajanje Vimbldona zaradio "samo" 2.885.500 dolara.

Uz novac koji je zaradio, Novak je za tih pet meseci od 22. mesta na ATP listi i 1.665 bodova došao do prve pozicije i 9.045 bodova. To je 7.380 bodova više nego sredinom juna ove godine.

U tom periodu Đoković je odigrao šest finala i osvojio četiri titule (Vimbldon, Sinsinati, Ju-Es open i Šangaj), dok je u dva navrata poražen (Pariz i London).

Daleko ispod srpskog igrala su svi ostali. Rafael Nadal na drugom mestu te liste inkasirao je 8.6 miliona. Pobednik Završnog turnira sezone Aleksandar Zverev bogatiji je za 7.7 miliona, dok je Rodžer Federer zaradio 100.000 dolara manje.

(VIDEO) OVO JE GENIJALNO! Evo kako je Đoković dao rivalima šest meseci fore, pa ih oduvao!

NOVAK JE NA MOJOJ STRANI, ZA FEDERERA VAŽE DRUGA PRAVILA! Zverev se požalio na očajan raspored


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija