• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2018

20:15

(FOTO) HRVATI U TRANSU ZBOG ĐOKOVIĆA! Srbin je veća faca od šampiona Čilića i Ćorića usred njihove Hrvatske!

Tenis

(FOTO) HRVATI U TRANSU ZBOG ĐOKOVIĆA! Srbin je veća faca od šampiona Čilića i Ćorića usred njihove Hrvatske!

Podeli vest

Novak Đoković čestitao je Hrvatima osvajanje Dejvis kupa i zasenio Marina Čilića, Bornu Ćorića i ostatak društva u tamošnjim medijima

 

Naime, najbolji hrvatski teniseri u ponedeljak su došli u Zagreb, nakon pobede nad Francuskom u Lili 3:1 u finalu DK. Dočekalo ih je nekoliko hiljada navijača na Trgu bana Josipa Jelačića, ali je Srbin u medijima ipak izdominirao. 

Novak je čestitao Hrvatima na osvajanju Dejvis kupa i malo je reći oduševio tamošnje medije.

- Ovi momci su vrhunski teniseri, ali i više od toga sjajni ljudi koje izuzetno cenim i poštujem. Divna fotografija obe ekipe nakon završenog duela pokazuje veliko poštovanje izmedju timova. Ovo pokazuje svu lepotu i moć sporta - napisao je Đoković na svom Tviteru.

Novakova čestitka je tako prva vest u prioritetima na sportskog rubrici na portalima Index.hr, 24sata.hr i Vecernji.hr, dok ga je na Jutarnjem zasenio samo prijem tenisera Hrvatske kod predsednice Kolinde Grabar Kitarović.
 

 

Foto: Vecernji.hr

Večernji list

 

Foto: Jutarnji.hr

Jutarnji.hr

Foto: 24sata.hr

24sata.hr

 

Foto: index.hr

Index.hr

 

(FOTO) NOVAK ČESTITAO HRVATIMA OSVAJANJE "SALATARE": Vrhunski teniseri i sjajni ljudi!

"SALATARA" U KOMŠILUKU! Hrvatska osvojila Dejvis kup

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedro

pre 5 godina

Samo da se zna, nisu oni nikakvi ljudi, to je sigurno. A šta Đoković priča, to on u svoje ime. Ovako nešto može izjaviti samo neko ko ih ne zna, ko izigrava diplomatu, ili neko ko je pola-pola.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija