• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2018

12:43

NADAL SE POVUKAO IZ ABU DABIJA:  Uzeću nekoliko dana odmora!

Tenis

NADAL SE POVUKAO IZ ABU DABIJA: Uzeću nekoliko dana odmora!

Podeli vest

Drugi teniser sveta Španac Rafael Nadal povukao se sa takmičenja u Abu Dabiju iz predostrožnosti

ŠPanac je od 14 časova trebalo da odigra meč za treće mesto na "Mubadala svetskom šampionatu", ali je rešio da ne igra, pa će umesto njega igrati Dominik Tim.

Njegovo povlačenje je čisto iz mera predostrožnosti, ipak je u pitanju egzibicioni turnir. 

- Uzeću nekoliko dana odmora. Sezona tek počinje, cilj mi je bio da se nađem ovde i vidim u kakvom sam stanju. Nisam bio siguran da ću biti spreman do starta sezone, ali uspeo sam. Za mene je ovaj meč korak unapred, to mi je najvažnije posle svega što sam jesenas prošao -  zaključio je Španac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija