• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2019

08:54

PROTIV NOVAK SAM SE OSEĆAO BESPOMOĆNO! TO JE SRA*E! Mareja u penziju oterao poraz od Đokovića na treningu!

Tenis

PROTIV NOVAK SAM SE OSEĆAO BESPOMOĆNO! TO JE SRA*E! Mareja u penziju oterao poraz od Đokovića na treningu!

Podeli vest

Endi Marej je posla poraza od Novaka Đokovića na trening meču u Melburnu pred početak prvog grend slema u sezoni Australijan opena, najavio kraj karijere

I dalje ima problem sa kukom, ne može više da podnese bol, a kap koja je prelila čašu, ono što ga je gurnulo preko ivice, po svemu sudeći bio je taj trening meč sa prvi teniserom sveta.

- Osećao sam se nekako bespomoćno na terenu. To je sra*e. Igrao sam protiv Novaka ne znam ni sam koliko sati tenisa tokom godina. I kada nisam pobeđivao to su bili fizički zahtevni mečevi, bio sam konkurentan. Sada to nije bio slučaj. Jednostavno, nisam zadovoljan kako sam se osećao na terenu  - iskren je bio Marej.

I Novak Đoković ostao je zatečen vešću da Endi Marej planira da završi karijeru. Pružio je podršku prijatelju sa kojim je odrastao, zajedmno trenirao, čije su karijere išle paralelno. Samo u Melbunu su odigrali četiri finala, a Đoković je svako dobio.

- To je šokantno jer smo isto godište, ista generacija. Tužno je videti ga kroz šta prolazi. Kao neko ko je prošao kroz tešku povredu sa laktom u poslednjih nekoliko godina, saosećam s njim i razumem kroz šta prolazi. Trenirao sam s njim pre nekoliko dana i malo ćaskali. On je veliki šampion, prijatelj s kojim sam odrastao. Tužno je što će možda igrati poslednji Australijan open, želim mu sve najbolje. Zahvalan sam za mnogo stvari u životu -  rekao je Đoković. 

(VIDEO/FOTO) NOVAK TUŽAN ZBOG ENDIJA: On je moj prijatelj, veliki šampion, šokiran sam!

(VIDEO/FOTO) ENDI MAREJ ZAPLAKAO I ŠOKIRAO SVET: Ne mogu više, boli, završavam karijeru!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miško

pre 5 godina

I Novak zna ponekada da se nalupeta, čuj Marej veliki šampion.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija