• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2019

13:03

METLA ZA FEDERERA! Grk Cicipas priredio senzaciju na Australijan openu!

Tenis

METLA ZA FEDERERA! Grk Cicipas priredio senzaciju na Australijan openu!

Podeli vest

Senzacija u Melburnu! Grk Stefanos Cicipas eliminisao je Rodžera Federera, branioca titule, u osmini finala Australijan opena - 6:7, 7:6, 7:5, 7:6

Švajcarski veteran nije uspeo da održi korak sa mladim Grkom, koji je na krilima fantastične podrške svojih zemljaka u Melburnu ostvario najveću pobedu u karijeri.

Cicipas je bio tokom celog meča bolji igrač, dobijao je mnogo više razmena, dužih poena, a uspeo je da spasi sve brejk šanse koje su se ukazivale Federeru.

Rodžer je više puta bio na ivici gubitka servisa, ali ga je upravo taj početni udarac sjajno služio i vadio ga je iz takvih situacija.

Prva dva seta su završena u taj brejku, a u trećem je Cicipas ipak došao do brejka i to u poslednjem gemu, kojim je poveo 2:1.

Četvrti set takođe neizvestan, rezultatski izjednačen i ponovo je Grk imao čvršće nerve i mirniju ruku u taj brejku, koji je dobio sa 7:5 i eliminisao aktuelnog šampiona Australijan opena.

Naredni rival Stefanosa Cicipasa biće Roberto Bautista Agut, koji je sa 3:2 u setovima savladao Marina Čilića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija