• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2019

12:03

JEDAN JE NOVAK ĐOKOVIĆ - SEDAM OD SEDAM! Rodžer Federer gleda Srbinu u leđa!

Tenis

JEDAN JE NOVAK ĐOKOVIĆ - SEDAM OD SEDAM! Rodžer Federer gleda Srbinu u leđa!

Podeli vest

Jedini teniser sa sedam trofeja na Australijan openu je Novak Đoković


Pobedom u finalu nad Rafaelom Nadalom 6:3, 6:2, 6:3, Novak je pretekao Roja Emersona i Rodžera Federera, koji imaju šest titula. Jedini je teniser sa sedam trofeja osvojenih u Melburnu. Odigrao je sedam finala i osvojio toliko trofeja.

Prvi trofej na prvom grend slemu u sezoni Nole je osvojio 2008. godine pobedio je Žo Volfreda Congu 3:1. Na sledeći je čekao do 2011, a onda je uzeo tri u nizu. Vladao je Melburnom do 2013, a redom su padali Endi Marej u dva navrata i Rafael Nadal. 

Preko nesrećnog Britanca, Novak je stigao do trofeja i 2015. i 2016. godine, da bi ove sezone opet pao njegov najveći rival Rafa.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija