• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2019

15:34

ĐOKOVIĆ ĆE ZASENITI FEDERERA! Lejver: Rodžer se ne bori kao pre, a pogledajte Novaka!

Tenis

ĐOKOVIĆ ĆE ZASENITI FEDERERA! Lejver: Rodžer se ne bori kao pre, a pogledajte Novaka!

Podeli vest

Rod Lejver, koji je u karijeri osvojio 11 grend slem titula, veruje da Novak Đoković može da potuče rekord Rodžera Federera od 20 trofeja sa četiri najveća turnira

Rodžer Federer je rekorder sa 20 grend slem pehara, prati ga Rafael Nadal sa 17, dok je Đoković u Melburnu u nedelju stigao do 15. trofeja.

- Rodžer može da osvoji još možda jedan Vimbldon. On se ne bori više kao pre, godine utiču na to i njegova snaga nije kao što je bila pre dve godine. Ali, on je i dalje sila sa kojom se treba boriti - naveo je 80-godišnji Lejver, po kome nosi naziv i centralni teren Australijan Opena.

Za razliku od Švajcarca, koji više nije na nivou kao nekada, Lejver smatra da će srpski as dominirati još nekoliko godina.

- Kada pogledate Novaka i njegove igre u poslednje vreme, naročito na grend slemovima, siguran sam da je kadar da napravi još uspeha. Đoković može da zaseni Federera - poručio je legendarni Rod Lejver.

VILANDER NE MOŽE DA STANE: Đoković će osvojiti sva četiri grend slema ove godine!

(VIDEO) NOVAK SE POJAVIO NA AERODROMU, a onda su ga OPKOLILI navijači!

(VIDEO) NA NOVAKA POTROŠI 20.000 DOLARA GODIŠNJE! Upoznajte najvećeg navijača najboljeg tenisera sveta!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 5 godina

Nije Rod Lejver daleko od istine i realnosti ... Ako bi se ostvarila Vilanderova prognoza da će Novak ove godine uzeti sva 4 GS turnira (što nije nemoguće ako izbegne povrede) onda bi u iduću godinu ušao sa 18 GS titula i dogodine bi mu falile samo dve da stigne Federera koji teško da ima šanse da uzme još neku - ovo što je zadnje uzeo dve titule bilo je samo zahvaljujući činjenici da su Novak i Nadal bili povređeni.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija