• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2019

09:16

ROSE: NADAL NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO u finalu protiv Đokovića!

Tenis

ROSE: NADAL NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO u finalu protiv Đokovića!

Podeli vest

Bivši švajcarski teniser Mark Rose u svojoj redovnoj kolumni za list "Le Temps" istakao je da je Novak Đoković tako pregazio Rafaela Nadala u finalu Australijan opena, da Španac nije znao šta ga je snašlo

Rose je priznao da je očekivao epski meč, sa neizvesnim krajem, a da je gledao surovo izdanje Đokovića, koji je Nadala oduvao sa terena.

- Kao teniski dan, želeo sam da gledam duže i napetije finale. Nije trajalo dugo, ali jeste bilo impresivno, zbog neverovatnog nivoa igre Novaka Đokovića. Bilo je fantastično, pa iako je bio favorit za titulu, niko nije očekivao onakvo izdanje. Nadal je bio potpuno izgubljen, nije znao šta da radi. Nikakvo rešenje u igri nije imao, što je baš retkost za takvog igrača - istakao je Mark Rose.

On je istakao da je Đoković došao u finale sa namerom da se za sve pita.

- Novak je sam sebi doneo trofej! Nije želeo da čeka greške rivala, kao što se to nekad dešavalo u prošlosti. Imao je 34 vinera. Jasno je da je na ovom nivou iznad svakog drugog igrača i da je praktično nedodirljiv - zaključio je Mark Rose.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija